Search
Close this search box.

Naarmate de prijsactie van BTC hoger consolideert, kijken Bitcoin-handelaren naar het ‘cruciale’ niveau van $ 38K

Vrijdag handelde Bitcoin (BTC) in een hoger bereik, waarbij analisten graag wilden zien welke kritieke niveaus vervolgens zouden dalen.

Voor nu ontsnapt Bitcoin aan nieuwe verliezen

Op donderdag behield BTC/USD de $ 35.000 steun, terwijl het tot nu toe uit de buurt blijft van $ 40.000 toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan. Het paar zou met een duwtje hoger naar $ 39.000 zijn gebracht, voordat de consolidatiefase begon. Bitcoin moest echter over het algemeen op langere termijnen nog een beslissende beweging naar boven of naar beneden maken.

Een omkering moest voor populaire handelaar Rekt Capital plaatsvinden naar $ 38.000 voor de ondersteuning. Woensdag merkte hij op dat het gebied van $ 38.000 voor BTC het gebied is om nu in de gaten te houden en wees op het belang ervan in de huidige consolidatiecyclus.

Dominantie verlies voor altcoins

De volatiliteit is sindsdien afgenomen, maar de brede roep om een aanzienlijke marktdaling kan uiteindelijk onbeantwoord blijven. Medehandelaar Crypto Ed behoorde tot degenen die een terugkeer naar bijna $ 30.000 voorspelden als de volgende zet van Bitcoin, zoals Cointelegraph meldde. Dit leek op vrijdag echter steeds onwaarschijnlijker.

Hij vertelde aan Twitter-volgers dat hij een paar HL’s heeft afgedrukt en begint te denken dat een lagergelegen ondersteuning niet voltooid kan worden. Dit deed hij met een grafiek die eveneens een crunch-punt benadrukte van bijna $ 38.000. De weerstand op respectievelijk $ 38.500 en $ 40.000 wordt bevestigd met een blik op de koop- en verkoopposities op de grootste wereldwijde beurs Binance.

Boven de $ 30.000 was er ter vergelijking weinig merkbare ondersteuning. Het beeld was op altcoins meer ontmoedigend. Op vrijdag werden traders geconfronteerd met verliezen van ongeveer 4% op de belangrijkste tokens. Alleen Amp (AMP) leverde hierbij merkbare dagelijkse winsten van 17% op. De dominantie van de marktkapitalisatie van Bitcoin verbeterde dus naarmate het hoger dreef.

Van minder dan 42% eerder in de week bereikte het 44%.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.