Nieuwe cryptomunten zijn interessant?

Er zijn steeds meer mensen die starten met crypto. De afgelopen tijd zijn er vele cryptomunten uitgegroeid tot nieuwe hoogtes. Het heeft een hoop mensen veel geld opgeleverd. Hebben nieuwe coins eigenlijk nog potentie en biedt het kansen tot verdere groei en rendement? Wat voor projecten hebben de potentie om in de toekomst verder uit te groeien? Dit artikel geeft je een tipje van de sluier. 

Biedt iedere crypto kansen?

De crypto gaat een steeds prominentere rol spelen in onze maatschappij. Er wordt via verschillende kanalen zoals de tv, social media, radio, nieuwsbladen of vrienden en familie wel over gesproken. 

Door te beleggen in crypto kun je in korte tijd veel geld verdienen of je kunt failliet gaan. Het is daarom onverstandig om op basis van je onderbuikgevoel crypto te gaan kopen, doe eerst onderzoek en volg het cryptonieuws! Er zijn hedendaags vele verschillende cryptomunten beschikbaar en daarnaast komen er ook nog eens nieuwe bij. Bepaalde munten zijn een flop en zijn nergens op gebaseerd, waarbij je het risico loopt om je geld te verliezen. Je kunt als beginnende belegger daarom beter een bekende coin als Ripple kopen dan een onbekende nieuwe coin waar meer risico’s aan kleven.

Only1 

Web 3 wordt de volgende generatie internet die het het internetten een stuk eenvoudiger gaat maken door het wegnemen van tussenpersonen bij vele activiteiten online. Naast Helium en Livepeer is Only1 de meest opkomende gedecentraliseerde reus aan het worden. Hierbij is Only1 een NFT-aangedreven sociale media welke gebouwd is op Solana. Bij de hedendaagse social media kunnen makers alleen via tussenpersonen merchandise, betaalde advertenties of wat voor vorm van partnerschap dan ook bewerkstelligen. Only1 heeft de wens om deze tussenpersoon weg te nemen.

Dogecoin

Dogecoin is evenals de Cosmos coin een al wat oudere maar desondanks een nog steeds interessante crypto waarbij de Dogecoin koers vorig jaar flink omhoog schoot. Dogecoin wordt voornamelijk gebruikt als fooisysteem op Reddit of Twitter om het creëren of delen van hoogwaardige inhoud te belonen. Een Dogecoin-tip ontvang je door deel te nemen aan een community die de digitale valuta gebruikt, je kunt de Dogecoin ook uit een ‘Dogecoin kraan’ halen. Een ‘Dogecoin kraan’ is een website die voor niets een kleine hoeveelheid Dogecoin cadeau geeft als introductie tot deze valuta.

Clover Finance

Deze coin is ontwikkeld om voor een groot aantal zaken de tussenpersoon weg te halen, met name bij financiële transacties. Met Clover Finance wordt DeFi toegankelijker. Het wordt mogelijk om via meerdere ketens en geen kaskosten deze techniek toe te passen. 

 Gedecentraliseerde financiën (DeFi) – een groot aantal toepassingen die de tussenpersoon uit allerlei financiële transacties halen – ging vorig jaar van start. Meer regelgeving zou in 2022 een probleem kunnen zijn, aangezien een soort hardhandig optreden tegen bankachtige operaties bijna onvermijdelijk is. Maar tegelijkertijd zijn veel van de mensen die in 2021 voor het eerst in crypto hebben geïnvesteerd, misschien klaar om DeFi te verkennen.

Clover Finance is een intrigerend project dat DeFi toegankelijker maakt. Enkele van de toetredingsdrempels zijn overdreven technische interfaces, een gebrek aan interoperabiliteit tussen blockchains en hoge gastarieven, vooral op Ethereum (ETH). Clover pakt deze uitdagingen aan met een portemonnee met meerdere ketens en geen gas kosten voor eindgebruikers. Het biedt een alles-in-één, gebruiksvriendelijke blockchain-infrastructuur en een Ethereum virtual machine (EVM)-compatibel framework voor op substraat gebaseerde applicaties. Clover Finance is een op Polkadot gebaseerde substring die op zijn beurt als doel heeft het bouwen, gebruiken en overbruggen van blockchains eenvoudiger te maken.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce