Nieuwe studie onthult dat Amerikaanse investeerders geneigd zijn om crypto met creditcard te kopen

Een nieuwe studie van millennials heeft een verandering in het beleggerssentiment en hun bestedingspatroon aangetoond. Terwijl het crypto-ecosysteem volwassen en mainstream wordt. Duizend Amerikaanse crypto-investeerders werden door GamblersPick onderzocht en ontdekte dat de gemiddelde millennial vandaag iets meer dan $ 1800 aan crypto heeft.

25% van de respondenten crypto kocht, met creditcards in plaats van fiat-valuta, blijkt uit het onderzoek. En ze hebben bijna $ 500 geleend van banken en gezinnen om hun bestaande portefeuille op te bouwen. 21% van de respondenten onthulde hun plan om consumentenschulden aan te gaan, toen gevraagd werd naar hun bron voor toekomstige crypto-investeringen.

Meer dan 20% aan de andere kant, heeft besloten om ofwel hun spaargeld te gebruiken of hun huizen te herfinancieren. Babyboomers hebben verrassend genoeg gemiddeld meer dan $ 4000 geleend om cryptocurrency te kopen. Nieuwere generaties hebben vergeleken hiermee minder leningen afgesloten om hun cryptowallets te verbeteren. De waargenomen mogelijkheid van een prijsstijging en diversificatie van de portefeuille, vormen de belangrijkste redenen om crypto aan te houden.

Investeerders overwegen ook input van traditionele investeerder Warren Buffet en prominente muzikant/rapper Snoop Dogg. Terwijl Elon Musk opvalt als de grootste invloed voor de ondervraagde Amerikanen. Naar verluidt hebben Baby Boomers van alle groepen de hoogste gemiddelde crypto-aandelen van bijna $ 2000. En ze geloven in uitbetalingen pas na het realiseren van 65% winst.

31% van Generatie Z en 17% van de Millennials houden hun opties open over het afbetalen van studieleningen met crypto. Tegelijkertijd waren vrouwen over het algemeen meer geneigd om cryptobezit te verkopen voor het betalen van medische kosten. Respondenten zijn gemiddeld van plan om crypto ergens tussen de zes maanden en vijf jaar aan te houden.

Voor het nemen van crypto-gerelateerde beslissingen is Reddit nu het go-to-platform. Echter, voor investeringsbegeleiding zijn millennials sterk afhankelijk van online forums, Twitter en YouTube. Minderheidsgemeenschappen in de Verenigde Staten hebben meer dan twee keer zoveel kans om in crypto-activa te investeren. Zo toont een vergelijkbare reeks onderzoeken door Harris Poll onder meer dan 4000 mensen, aan.

Uit de LGBTQ+-gemeenschap gaf ongeveer 25% van de respondenten aan crypto te bezitten. Net als 23% van de zwarte Amerikanen en 17% van de Latijns-Amerikaanse Amerikanen. De peiling toonde aan dat 43% van de zwarte Amerikanen en 39% van de LGBTQ+-gemeenschappen gediscrimineerd werden door bank- en kredietinstellingen. Dit is in overeenstemming met een groter crypto-bewustzijn onder minderheidsgemeenschappen.

CEO van Harris Poll, John Gerzema, vindt dat nieuwe, open en schijnbaar minder toetredingsdrempels van crypto’s, een van de grootste redenen kunnen zijn voor de toenemende belangstelling van de kleinere gemeenschappen.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce