Search
Close this search box.

Nu de wachtlijst voor crypto-wallet tot 1,6 miljoen groeit, prijst Robinhood COO Shiba Inu

De Shiba Inu-gemeenschap werd geprezen door Christine Brown, Chief Operating Officer van Robinhood. Echter, ze gaf aan dat veiligheid de prioriteit van het platform was boven de kortetermijnwinst van het aanbieden van nieuwe tokens. In een interview voor het Crypto Goes Mainstream-evenement dat dinsdag live op YouTube werd gestreamd, maakte Brown de opmerkingen.

Ze gaf aan dat een van haar favoriete dingen om te zien, is dat de gemeenschap rond deze coins echt met hun omgaat en hun laat weten wat ze willen. Zo legde ze uit toen haar werd gevraagd over Shiba Inu (SHIB). Echter, het zal voor Brown niet uitmaken of de Amerikaanse app, voor het verhandelen van aandelen en cryptovaluta, Shiba Inu zou vermelden. Met een marktkapitalisatie van $ 30 miljard is SHIB nu de 11e grootste cryptocurrency.

Om SHIB op de lijst te krijgen, heeft de gemeenschap een campagne opgezet om Robinhood te overtuigen. En nu zijn er meer dan een half miljoen handtekeningen verzameld met een petitie van Change.org. Robinhood is een safety-first company die de regelgevende haalbaarheid van zijn vermeldingen nauwkeurig beoordeelt, verklaarde Brown. Ze gaf aan dat hun strategie anders is dan die van veel andere spelers die op dit moment racen om zoveel mogelijk activa op de lijst te zetten.

Brown legde verder uit dat ze denken dat voor hun gebruikers de winst op korte termijn voor Robinhood niet de afweging op lange termijn, waard is. De wachtlijst voor crypto-wallet van Robinhood heeft de 1,6 miljoen gebruikers overtroffen, onthulde Brown ook. Gebruikers zullen eindelijk cryptocurrencies van en naar het platform kunnen verplaatsen, wanneer de crypto-wallet is gelanceerd.

Gebruikers willen graag controle over hun coins krijgen en dat wordt bevestigd met de grote vraag. Op CoinGecko kost SHIB $ 0.00005430 en is sinds 3 november in een neerwaartse trend. Toen kwam een wallet met ongeveer $ 5,7 miljard van het token weer tot leven.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.