OKExChain-mainnet komt in ‘Genesis’-fase, 10 miljoen OKT-tokens uitgegeven

Het belangrijkste spot-exchange platform heeft zijn mainnet-handelsketen OKExChain gelanceerd.

Crypto-exchange platform OKEx heeft de lancering aangekondigd van zijn OKExChain-mainnet met 10 miljoen OKT-tokens beschikbaar voor early adopters.

Het project was drie jaar in ontwikkeling volgens een aankondiging, verspreid over 10 testnetversies.

De implementatie van het mainnet zal verlopen langs vier fasen, waarbij het huidige tijdperk de Genesis-fase is die twee weken duurt tot 13 januari 2021. Als onderdeel van de Genesis-fase, OKT, zal het native token van de keten beschikbaar zijn als beloning voor het uitzetten op de blockchain.  .

Houders van OKB – de OKEx utility-munt – kunnen hun tokens inzetten om OKT te verdienen als beloning in de Genesis-fase. Volgens de lanceringsaankondiging zal 10 miljoen OKT worden mined tijdens de Genesis-fase.

Gebruikers die OKB inzetten, ontvangen OKT in verhouding tot hun utility coin holdings. Als onderdeel van de staking-regels zei OKEx dat er geen minimum- of maximumlimieten zijn voor uitzetten.

Aan het einde van Genesis zullen de tweede en derde mainnet-tijdperken stabiliteitstestprotocollen bevatten en de introductie van de OKT-opnamefunctie. Het laatste kenmerk zal in stemming worden gebracht onder validators in de keten.

In het vierde mainnet-tijdperk zullen slimme contractmogelijkheden worden geïntroduceerd om volledige Ethereum-compatibiliteit mogelijk te maken. In een reactie op de lancering zei CEO van OKEx, Jay Hao, dat OKExChain deel uitmaakt van de inspanningen van het bedrijf om het financiële systeem van de toekomst te verbeteren.

Hao had dit te zeggen op maandag:

“Ik kijk uit naar meer projecten die migreren – de huidige ETH-blokruimte is er gewoon nog niet.”

OKEx had in de tweede helft van 2020 te kampen met organisatorische problemen, waardoor opnames in oktober werden bevroren na de gerapporteerde arrestatie van de oprichter. Het platform hervatte een maand later de normale werking, gevolgd door massale opnames door gebruikers die voorheen in het ongewisse zaten.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.