Om Telegram-blockchain te gebruiken, werkt BSN van China samen met TON Labs

Voor het bouwen van applicaties op het door Telegram gebouwde TON-protocol, werken TON Labs en het Blockchain-based Service Network van China samen. Het partnerschap verleent BSN-ontwikkelaars toegang tot TON-technologie, volgens een aankondiging op maandag. TON Labs zal het door Telegram gebouwde TON-protocol aanpassen aan de eisen van de Chinese regelgeving.

Net als bij andere gevallen van aanpassing van openbare netwerken aan de BSN China-infrastructuur. De TON-netwerkimplementatie op BSN China zal daarom een Open Permissioned Blockchain- of OPB-versie zijn. Chinese ontwikkelaars zullen kijken naar de schaalbare TON-blockchain met lage latentie als een geschikte basislaag voor het ontwikkelen van nuttige applicaties. Dit gaf He Yifan aan, CEO van Red Date Technology, een van de oprichters van het BSN.

De samenwerking met het Chinese blockchain-infrastructuurproject zal voor TON Labs de ontwikkelaarsactiviteit op het TON-protocol helpen vergroten. Zo zal het project meer waarde krijgen.

Cyril Paglino, CEO van TON Labs, merkte op dat het een bewijs was van de mogelijkheid om nuttige allianties te creëren tussen gedecentraliseerde en gecentraliseerde ondernemingen. Dit was zijn een reactie op de mogelijke voordelen van de samenwerking voor beide partners. Hij voegde eraan toe het een creatieve benadering is om een sterke boodschap af te geven.

Een boodschap waarin aangegeven wordt dat een bedrijf, een land, een volk, toch een manier vindt om technologie te gebruiken die voor eenieder op de planeet is bestemd. Zelfs als ze met bepaalde wettelijke hindernissen worden geconfronteerd. Ongeacht de gelokaliseerde mandaten die er zijn en terwijl ze in volledige naleving blijven, ten opzichte van acceptatie, volgens Paglino.

Telegram heeft de TON-blockchain verlaten na regelgevende pushback op zijn Gram-tokenproject, zoals eerder gemeld door Cointelegraph. Toch blijft de technologie overleven, die aan de basis ligt van het project. Het protocol is nu eigendom van de gemeenschap onder auspiciën van het Free TON-netwerk, in plaats van te worden beheerd door de messaging-app-service.

TON is de nieuwste openbare blockchain die indruk maakt op het geautoriseerde BSN China. Het BSN-project heeft twee belangrijke implementaties namelijk, BSN China en BSN International. Door de strikte regelgeving in China. Cosmos werd in februari de eerste openbare blockchain die werd toegevoegd aan BSN China.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.