Onmiddellijke KYC-verificatie nu voor alle Binance-gebruikers

Te midden van beweringen dat het bedrijven zonder vergunning exploiteert, is Binance in het vizier van de regelgevende instanties van rechtsgebieden over de hele wereld geweest. De crypto-uitwisseling heeft publiekelijk nieuwe Know Your Customer (KYC)-vereisten aangekondigd voor alle gebruikers op het platform, als herstelplan tegen de voortdurende controle.

Volgens een verklaring moeten alle nieuwe gebruikers met onmiddellijke ingang tussentijdse verificatie voltooien om toegang te krijgen tot Binance-producten en -diensten. Inclusief voor toegang tot stortingen, transacties en opnames van cryptocurrency. Bestaande gebruikers die eerder cryptocurrency zonder verificatie mochten verhandelen, mogen bovendien alleen opnames, orderannulering, positie sluiten en inwisselen, verwerken.

Om minimale verstoringen in de gebruikerservaring te garanderen, zal de wijziging in het beleid voor bestaande gebruikers gefaseerd worden uitgerold, volgens Binance. Echter, gebruikers hebben met onmiddellijke KYC-verificaties volledige toegang tot Binance-producten en -services. Het bedrijf zei gebruikers ten zeerste aan te raden om hun tussentijdse verificatie snel te voltooien.

Om zo vertragingen in het verificatieproces en beperkingen op hun toegang te voorkomen, volgens Binance. Als een manier om de bescherming van beleggers tegen financiële misdaden te verbeteren, beweert de crypto-uitwisseling KYC- en antiwitwasmaatregelen te implementeren. De basisverificatie op de Binance-portal wordt nu naar schatting in één dag verwerkt.

Echter, er zijn in totaal 20 dagen nodig om het verifiëren van alle documenten, inclusief identiteitsbewijs van de overheid, gezichtsverificatie en bewijs van woonadres te beoordelen. Om de kritiek te weerstaan die zijn bedrijfsactiviteiten nu ondervinden, voornamelijk van regelgevers over de hele wereld, heeft Binance zijn inspanningen opgevoerd.

Zo beperkte de crypto-uitwisseling op 28 juli de opnamebedragen voor gebruikers die de volledige KYC-verificatie niet hadden voltooid. De dagelijkse opnamelimiet voor niet-geverifieerde Binance-gebruikers daalde van de vorige limiet van 2 BTC naar 0,06 Bitcoin (BTC), door deze aankondiging van CEO Changpeng Zhao. Ook heeft de CEO zijn intenties om samen te werken met regelgevers gedeeld.

De reden is dat de beurs kortgeleden is gewaarschuwd voor het werken zonder vergunning in verschillende landen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.