Search
Close this search box.

OTC-handelsbedrijf in Hong Kong neemt OMG Network over

Genesis Block, de venture-dochteronderneming van het in Hongkong gevestigde OTC-handelsbedrijf heeft het op Ethereum gebaseerd schaalplatform, OMG Network, overgenomen. Op 3 december werd de overname aangekondigd. Hierbij onthulde Genesis Block Ventures plannen om met OMG samen te werken om “leen- en handelsplatforms” voor de DeFi-sector te bouwen.

Genesis Block is verder van plan zijn betrekkingen in de blockchain-industrie van Azië te benutten, zodat de ontwikkeling van OMG Network versneld wordt. En om partnerschappen in de hele regio te bevorderen. Genesis Block heeft aangegeven dat het dit jaar sterk betrokken is bij de DeFi-sector en relaties heeft opgebouwd met de toonaangevende beurzen Binance en FTX.

Twitter-gebruiker ‘macro_diary’ reageerde op het nieuws door Genesis Block te beschrijven als ‘de stille reus’ van de cryptocurrency-sector in Azië. In 2017 werd OMG Network gelanceerd als OmiseGo en in juni 2020 kreeg het een nieuwe naam. Het is een second-layer platform dat in staat is om ongeveer 4.000 Ethereum-tokenoverdrachten per seconde uit te voeren.

Dat is meer dan 200 keer de snelheid is van het huidig Ethereum-netwerk. In 2017 werd Genesis Block gelanceerd in 2017 en biedt handelsdiensten, een co-working kantoorruimte, vier geldautomaten met cryptocurrency en mining hardware. In juli sprak Charles Yang van Genesis Block met Cointelegraph over de Chinese digitale yuan. Yang gaf aan dat de digitale yuan het moeilijk zal hebben om de Aziatische vraag naar Tether in Azië te verdringen, door het grenzeloze karakter van USDT.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.