Search
Close this search box.

Overwolf investeert in SYN CITY Mafia Metaverse als pionier van door gebruikers gegenereerde inhoud in P2E-spellen

EMBARGO 7 uur PST 

7 januari 2022 Singapore – Overwolf, het alles-in-één platform dat makers in staat stelt om in-game apps en mods te bouwen, distribueren en te gelde te maken, kondigde vandaag een investering aan in SYN CITY, de eerste in zijn soort “maffia metaverse” game gebouwd voor de blockchain. Als onderdeel van de deal zullen Overwolf en SYN CITY nieuwe user-generated content (UGC) mogelijkheden verkennen in de metaverse, waaronder het maken, delen en te gelde maken van in-game items.

Overwolf voegt zich bij een groeiende lijst van investeerders die verdienste zien in SYN CITY’s Mafia Metaverse. Het project heeft meer dan $8 miljoen aan investeringen opgehaald van Twitch, Project Galaxy, Animoca Brands, Huobi Ventures, en vele prominente investeerders en VC firma’s.

Naast de investering onderzoekt SYN CITY de integratie met het Overwolf-platform om in-game makers in staat te stellen hun creaties in de toekomst te gelde te maken. Community-created ervaringen worden een cruciaal onderdeel van gaming, en SYN CITY gelooft dat dit belangrijker dan ooit zal zijn in het P2E ecosysteem waar gamers al een eigendomsbelang in het spel hebben. 

“Succesvolle sociale platforms en metaverse projecten moeten makers content laten genereren voor vrienden, klanten en andere deelnemers aan het ecosysteem. Als gevolg daarvan blijft metaverse gaming aan momentum winnen en evolueren, met een sterke focus op sociale netwerking. Als gevolg daarvan kunnen producenten en makers van door gebruikers gegenereerde NFT’s en content hun eigen ervaringen smeden waar de hele gemeenschap van kan profiteren. We zijn verheugd om te onderzoeken hoe UGC er in-game uit zou kunnen zien met Overwolf, de makers van het toonaangevende UGC as a service platform,” aldus Roy Liu, mede-oprichter van Syn City. 

 “Overwolf gelooft dat de toekomst van games ligt in user-generated content (UGC) en een deel van die toekomst ligt in het in staat stellen van makers om diensten te bouwen met en rond NFT’s. We zijn verheugd om te investeren in zo’n ervaren team van game-ontwikkelaars. SYN CITY’s inzet voor UGC zowel in-game en on-chain door de introductie van een unieke in-game governance-functie genaamd Mafia-as-a-DAO (MaaD) is een zeer spannende ontwikkeling in de P2E ruimte,” aldus Shahar Sorek, Overwolf CMO.

Over SYN CITY

SYN CITY is de eerste in zijn soort “maffia metaverse” spel gebouwd voor de blockchain. Gebouwd door een team van ervaren game-ontwikkelaars, brengt SYN CITY de maffia en syndicaat-stijl gameplay op de keten terwijl het een unieke in-game governance functie introduceert genaamd Maffia-as-a-DAO (MaaD). De eigen token van het platform, SYN, biedt spelers toegang tot verschillende mogelijkheden om te verdienen, zoals evenementen en governance beloningen. Gamers kunnen deelnemen aan dagelijkse evenementen, waaronder PvP, PvE en syndicaat-gebaseerde wedstrijden zoals cross-chain toernooien. SYN CITY’s Discord is een belangrijke stimulans geweest voor de groei van het project, met meer dan 80.000 leden in minder dan een maand.

Overwolf

Overwolf is de guild voor in-game makers. Met meer dan 95.000 makers en 27 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, is Overwolf het alles-in-een platform dat makers in staat stelt om in-game apps en mods te bouwen, distribueren en te gelde te maken. Gebouwd voor makers door makers, Overwolf is op een missie om de in-game maker gemeenschap te verenigen en hen in staat te stellen hun brood te verdienen met wat ze leuk vinden – het ontwikkelen van echt geweldige game-ervaringen. Overwolf is gevestigd in Tel Aviv en heeft tot nu toe meer dan 150 miljoen dollar opgehaald van investeerders zoals Andreessen Horowitz, Atreides Management, Griffin Gaming Partners, Insight, Marker, Intel Capital, Liberty Technology Venture Capital, Market en Ubisoft.

Contact

  • Ryan Dennis
  • marketing@syn.city

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.