Search
Close this search box.

PayPal lanceert cryptobetalingen bij 29 miljoen handelaren terwijl Bitcoin voorbij $ 59.000 beweegt

Op 30 maart naderde Bitcoin (BTC) $ 60.000, nadat PayPal had bevestigd dat het formeel cryptocurrency-betalingen had gelanceerd.

Volgens PayPal is crypto nu een wettige financieringsbron

Dinsdag bereikte BTC/USD een hoogste punt in tien dagen toen details in de gebruikelijke pers verschenen, blijkt uit gegevens van Cointelegraph Markets Pro en Tradingview zien. PayPal zal later op de dag een formele aankondiging publiceren waarin het zijn langverwachte cryptocurrency-betalingsfunctie voor Amerikaanse klanten zal onthullen. Volgens een exclusief rapport van Reuters.

Vorig jaar zorgde het bedrijf voor opschudding toen het zijn onderneming in crypto bevestigde. De dienst zal uiteindelijk uitrollen voor alle gebruikers en 29 miljoen handelaren. Dan Schulman, president en CEO, vertelde aan Reuters dat dit de eerste keer is dat je cryptocurrencies naadloos kunt gebruiken. En op dezelfde manier als een creditcard of een debet kaart in jouw PayPal-wallet.

De prijsactie van BTC reageerde positief op de rapporten en schreed het vorige record van februari van $ 58.300 voorbij. Op het moment van publicatie houdt het een prijs van $ 59.200 vast. Echter, PayPal zal zich niet alleen op Bitcoin richten. Verder stonden verkopers nog steeds in de rij tussen de huidige spotprijs en historische hoogtepunten van $ 61.700. Dit werd aangetoond met een blik op de orderboekgegevens van Binance.

Daarnaast verwees PayPal naar een keerpunt voor cryptocurrencies in het algemeen. Hierbij beschreef Schulman ze als een wettige financieringsbron. Hij voegde eraan toe dat bij PayPal zij van mening zijn dat het een overgangspunt is voor cryptocurrencies. Deze veranderen van overwegend een activaklasse die je koopt, bezit en/of verkoopt, naar een nu wettige financieringsbron.

Hiermee kun je transacties in de echte wereld doen bij miljoenen handelaren, volgens Schulman.

Bitcoin gaat naar miljoenen dollars volgens Woo

Waar PayPal lang een scepticus was, is de officiële lijn van het bedrijf het nu eens met enkele van de grootste voorstanders van Bitcoin. Statisticus Willy Woo deed deze week een van de meest optimistische lange termijn voorspellingen. Woo zei in een interview dat een enkele Bitcoin uiteindelijk miljoenen dollars waard zou kunnen worden.

Hij vertelde dat het onmogelijk is dat Bitcoin stopt bij de marktkapitalisatie van goud, die op $ 10 biljoen staat. Volgens Woo zal van Bitcoin veel hoger gaan, wat betekent dat we in de miljoenen dollars per coin zullen gaan, gaf hij mee aan Laura Shin van Real Vision. Peter Brandt, veteraanhandelaar, was ook te zien die in een nu wijdverspreide opmerking zei dat hij zijn kijk op Bitcoin volledig had veranderd. Brandt zei dat zijn manier van denken is veranderd, van Bitcoin als een transactie naar bitcoin als een maatstaf voor rijkdom.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.