ProfitFarmers’ Crypto CopyTrading Review: meer winst, minder tijd?

ProfitFarmers’ Crypto CopyTrading Review: meer winst, minder tijd?

Introductie:

Hey Crypto-handelaar! Vandaag beoordeel ik een unieke Crypto Copy-Trading Tool die beweert dat het je HANDELSWINSTEN naar een hoger niveau kan tillen.

Ik heb tientallen verschillende trading tools, robots en systemen gebruikt om mijn handelsactiviteiten te optimaliseren, en deze is een van mijn favorieten.

Voel je vrij om die “word van de ene op de andere dag miljonair”-systemen, automatische handelsrobots of onbetrouwbare indicatoren te testen. MAAR als ik jou was, zou ik alleen voor een systeem kiezen dat bewijst dat het je handelsactiviteiten gemakkelijker, sneller en winstgevender kan maken.

In deze review zal ik het volgende behandelen:

 1. Wat is ProfitFarmers?
 2. Voor wie is ProfitFarmers?
 3. Kom ik in aanmerking om ProfitFarmers te gebruiken?
 4. Hoe gebruik ik ProfitFarmers? Een snel overzicht
 5. ProfitFarmers signalen: resultaten en winsten
 6. ProfitFarmers 100% geld-terug-garantie
 7. Veiligheid, ondersteuning en waarom je ProfitFarmers kunt vertrouwen
 8. Voor- en nadelen van ProfitFarmers

Wat is ProfitFarmers?

ProfitFarmers is een-op-een abonnement gebaseerde handelstool die handelssignalen produceert (volledige instructies voor het handelen in een bepaald muntpaar).

Je kunt deze handelssignalen met slechts enkele klikken volgen en kopiëren, waardoor het mogelijk wordt om meer dan 5 transacties per dag uit te voeren!

De software van ProfitFarmers integreert met Binance, zodat alle door jou gekopieerde signalen via je eigen Binance-account gaan.

Ze zijn trots op hun beleid van “absoluut GEEN commissies of vergoedingen”, waardoor handelaren een betere kans hebben om geld te verdienen.

Je kunt met een gerust hart meedoen aangezien zij een 100% geld-terug-garantie bieden als hun platform niet elke maand een bepaald aantal winstgevende handelssignalen biedt.

Bekijk deze 2 minuten durende video van Matthew Tansley, oprichter van ProfitFarmers, om precies te begrijpen wat het systeem is en doet.

Als je meer wilt weten, kun je hier een meer diepgaande uitleg zien

Voor wie is ProfitFarmers?

“ProfitFarmers is gebouwd voor iedereen die consistent meer winstgevende cryptocurrency trades wil maken met minder stress, minder tijd en minder emotionele onrust.”

 – Matthew Tansley, oprichter van ProfitFarmers.

Dat is een vrij gewaagde uitspraak van Tansley, dus laten we eens nader bekijken hoe ProfitFarmers de grootste problemen aanpakt die zich voordoen bij het handelen:

Moeilijkheid #1: regelmatig winstgevende handelsmogelijkheden vinden.

Het probleem:

Vaak vereist het vinden van goede handelsmogelijkheden jaren ervaring en uren van analyse en onderzoek. Het ergste van alles is dat je gemakkelijk uren tijd, je meest waardevolle bron, kunt besteden aan onderzoek om vervolgens geld te verliezen op je transacties.

De oplossing van ProfitFarmers:

High-probability handelssignalen, door hun software en deskundige handelaren de klok rond voor jou gemaakt.

Het algoritme van ProfitFarmers scant de klok rond meerdere gegevenspunten over elk muntenpaar dat beschikbaar is op Binance. Alleen de beste kansen worden eruit gepikt door deskundige handelaren, geformatteerd in ‘’Handelssignalen’ en op het dashboard van ProfitFarmers geplaatst, klaar voor gebruik.

Met signalen met een historische winstkans van 78%, en een geld-terug-garantie als dit ooit onder de 60% zou dalen, heb je echt geen reden meer om urenlang naar prijsgrafieken te staren!

Moeilijkheid #2: het uitvoeren van je transacties; FOMO, prijsalarmen, stress, fouten.

Het probleem:

Zodra je een potentieel winstgevende transactie hebt gevonden, moet je nog tijd besteden aan de uitvoering ervan op een beurs.

Dit betekent dat je je voortdurend zorgen moet maken over prijzen, prijsalarmen moet instellen (die onvermijdelijk afgaan om 4 uur ’s ochtends …) en uiteindelijk de klok rond moet stressen.

Bovendien heeft bijna elke handelaar wel eens geld verloren door op het verkeerde moment op de verkeerde knop te drukken. ‘Vette Vinger’ problemen zijn hoe dan ook altijd een zorg.

Ja, geen goed plan …

De oplossing van ProfitFarmers:

Integratie met Binance om het kopiëren van hun handelssignalen van Entry tot Exit te automatiseren.

Door middel van de API-integratie van ProfitFarmers met Binance, is hun software in staat om in jouw naam handelsorders te plaatsen. Dit maakt het ‘kopiëren’ van hun handelssignalen uiterst eenvoudig, omdat je zo alleen maar een signaal uit het dashboard moet kiezen, het bedrag waarmee je wilt handelen moet invoeren en op bevestigen moet klikken.

Nu hoef je je niet voortdurend zorgen te maken over je lopende transacties! Hun software volgt de prijsbewegingen, wachtend om voor jou actie te ondernemen tegen de best mogelijke prijs.

Dit omvat zelfs een stop-loss, die uit je transactie stapt als de koersen de verkeerde kant op gaan; een geweldige manier om grote, onverwachte verliezen te voorkomen.

We zullen verderop in meer detail bekijken hoe deze semi-automatische handelsfunctie werkt.

Disclaimer: de integratie van ProfitFarmers met Binance stelt hen NIET in staat om je fondsen op elk moment op te nemen of over te maken. Geen enkel bedrag van je handelskapitaal gaat ooit via ProfitFarmers. Je bent te allen tijde in volledige controle van je kapitaal.

Moeilijkheid #3: om winstgevend te handelen, heb je een uitgebreide hoeveelheid kennis en ervaring nodig

Het probleem:

Laten we eerlijk zijn, handelen is niet gemakkelijk. Van het leren over grafiekanalyse, verschillende strategieën, en (misschien wel het moeilijkste) het beheersen van je emoties, de handel in cryptomunten is een vaardigheid die veel tijd en energie vereist om te perfectioneren (als er überhaupt al zoiets bestaat).

De oplossing van ProfitFarmers:

“Dit [ProfitFarmers] is een platform dat is ontworpen om te helpen de leercurve, het onderzoek, de uitvoering en de emotionele controle te verminderen die vereist zijn voor de handel in cryptocurrencies.” – Matthew Tansley, oprichter van ProfitFarmers.

Je kunt ProfitFarmers zien als een soort ‘co-piloot voor het verhandelen van cryptomunten’, in de zin dat hun software het meeste zware werk doet, maar JOU de piloot laat zijn over je reis naar de maan.

Voor het geval de besturing van je ruimteschip vastloopt, heeft het ProfitFarmers-team de ProfitFarmers Academy gecreëerd; een bibliotheek van educatieve gidsen en meer dan 30 video’s, speciaal ontworpen om je te helpen begrijpen en het meeste uit hun platform en je transacties te halen.

Als je nog steeds vastzit, dan kun je voor verdere hulp de klok rond contact opnemen met hun ondersteuningteam.

Het beste van alles is dat iedereen toegang heeft tot de ProfitFarmers Academy, zelfs voordat je je aanmeldt of betaalt voor een lidmaatschap. Omdat je dus echt geen enkel risico loopt, kun je met een gerust hart ontdekken tot wat ProfitFarmers in staat is!

Krijg hier GRATIS toegang tot de ProfitFarmers Academy

Zijn er functies voor meer ervaren en actieve handelaars?

Kort samengevat: ja!

Bovenop semi-geautomatiseerde copy-trading signalen (pfieuw, een mond vol!) biedt ProfitFarmers ook tools en functionaliteiten voor meer actieve en ervaren handelaren!

Dit omvat een prijsactie scanner:

Een RSI Scanner:

En een handmatige handelsterminal die direct verbinding maakt met Binance:

Door de handelsterminal te gebruiken, kun je gemakkelijk elke cent winst uit hun handelssignalen persen. Je kunt dit doen door basisanalyse toe te passen om zo goed als perfecte in- en uitstapprijzen te verkrijgen terwijl je de handelssignalen kopieert.

Kom ik in aanmerking om ProfitFarmers te gebruiken?

Hier zijn enkele voorwaarden om het meeste uit je lidmaatschap te halen:

 1. Minstens $ 3000 handelskapitaal voor je transacties

Dit is niet iets wat ProfitFarmers controleert wanneer je je aanmeldt, aangezien je handelskapitaal altijd op je Binance-account blijft, gescheiden van ProfitFarmers. Ze raden echter aan dit bedrag beschikbaar te hebben, omdat een lager bedrag je winstgevendheid zou kunnen beperken t.o.v. hun lidmaatschapskosten (waar we zo op terugkomen).

 1. Een Binance-account (gratis)

Zonder een Binance-account zul je niet in staat zijn om gebruik te maken van de semi-geautomatiseerde handelsmogelijkheden en de ingebouwde handelsterminal van ProfitFarmers. Je kunt je gratis en in minder dan 5 minuten aanmelden.

 1. Je woont niet in de Verenigde Staten

Volgens de website van ProfitFarmers zijn ze geregistreerd binnen de Europese Unie (EU) en accepteren ze geen Amerikaanse IP-adressen. Het gebruik van een VPN lijkt echter een succesvolle oplossing te zijn.

Kom je in aanmerking? Til je transacties naar een hoger niveau!

Meld je hier aan!

Hoe gebruik ik ProfitFarmers? Een snel overzicht:

Het gebruik van ProfitFarmers is ongelooflijk eenvoudig, zelfs voor een echte beginner.

Om dit aan te tonen, heb ik het hele proces doorlopen, van het aanmelden tot het volgen van mijn eerste winstgevende handelssignaal (wat me minder dan 20 minuten kostte!)

 1. Maak je ProfitFarmers-account aan ~ 5 tot 7 minuten

Het is tijd om officieel een ProfitFarmer te worden! Ga naar hun website, klik op de knop Aanmelden en kies een lidmaatschapspakket. Ik raad het Kwartaalpakket aan, want daarmee krijg je een maand gratis!

 1. Maak en/of verbind je Binance-account ~ 5 tot 10 minuten

Daarna maak je de verbinding tussen je Binance- en ProfitFarmers-accounts via een API-sleutel. De instructievideo van ProfitFarmers hielp me deze stap in minder dan 5 minuten te voltooien!

 1. Zorg ervoor dat je BTC en USDT beschikbaar hebt ~ 1 tot 2 minuten

Alle handelssignalen zijn voor muntparen tegen USDT of BTC. Je moet wat van beide munten in je Binance-wallet hebben om elk signaal te kunnen volgen. Heb je de ene, maar niet de andere? Converteer ze in slechts enkele seconden vanuit het ProfitFarmers-dashboard.

 1. Stel je meldingen in ~ 1 tot 2 minuten

ProfitFarmers biedt enkele verschillende opties voor meldingen voor desktop sites. Als je niet van elk signaal op de hoogte wilt worden gebracht en alleen van degenen die je persoonlijk volgt, dan kun je dit in slechts enkele seconden configureren.

 1. Volg een handelssignaal ~ Minder dan 1 minuut

Nu is het tijd om je eerste signaal te volgen! Kies gewoon een ‘Vers signaal’ van het dashboard, voer het bedrag in waarmee je wilt handelen, en klik op bevestigen! Vanaf hier zal ProfitFarmers de rest via Binance afhandelen.

In onderstaande afbeelding zie je hoe makkelijk het is om een handelssignaal van ProfitFarmers te volgen:

 1. Volg je transacties ~ N/A

Om te zien hoe je lopende transacties presteren, klik je naar de ‘watchlist’ weergave op het dashboard. Hier zie je zowel je lopende als afgeronde transacties.

Je kunt een overzicht krijgen van hoe elk door ProfitFarmers geproduceerd signaal heeft gepresteerd, door in het dashboard te klikken op ‘Gesloten Transacties’. Hier kunt je zo ver terug in de tijd scrollen als je wilt om te zien hoe signalen van weken of maanden geleden hebben gepresteerd.

Ik ging in minder dan 20 minuten aan de slag met ProfitFarmers, en jij kunt hetzelfde doen. Ze hebben goed werk verricht door hun tool eenvoudig in gebruik en makkelijk navigeerbaar te maken, wat goed samengaat met hun doel om iedereen een kans te geven op winstgevende cryptocurrency handel!

Ga hier aan de slag met ProfitFarmers

ProfitFarmers signalen: resultaten en winsten

ProfitFarmers splitst de prestaties van hun signalen zowel tweewekelijks als maandelijks, zodat leden deze eenvoudig kunnen analyseren. Ze maken deze uitsplitsingen via hun website ook beschikbaar voor het grote publiek.

Dit is zeer waardevolle informatie, omdat je tips en trucs krijgt over welke signalen interessant hadden kunnen zijn, en ook algemene trends in signaalprestaties.

Als je naar hun website gaat, kun je hun signaalprestaties maanden terug bekijken, inclusief de meest recente Driemaandelijkse Prestatie Breakdown door oprichter Matthew.

Gedurende 6 maanden is het winstpercentage van hun handelssignalen NIET onder de 70% gedoken. Een indrukwekkende prestatie!

Op de website van ProfitFarmers kun je ook enkele videotestimonials van andere gebruikers bekijken:

ProfitFarmers 100% geld-terug-garantie

Omdat ze zich in de cryptowereld bevinden, lijkt ProfitFarmers zich goed bewust te zijn van het gemeenschappelijke wantrouwen binnen de sector als gevolg van de vele valse claims, oplichting en leugens.

In een poging om hun legitimiteit te bewijzen en vertrouwen op te bouwen met nieuwe gebruikers, biedt ProfitFarmers een 100% geld-terug-garantie. Als hun signalen geen specifiek percentage van potentiële winstkansen bieden, heeft een gebruiker recht op een volledige terugbetaling.

Om je volledige transparantie te geven, heb ik hun website rechtstreeks geciteerd:

“Wij bieden je een volledige terugbetaling van 100% tijdens je eerste 30 dagen met ProfitFarmers als wij niet in staat zijn om handelssignalen te leveren die gedurende die tijd een winstpercentage van 60% of hoger behalen.

Winnende signalen worden gedefinieerd als signalen die hun eerste doel bereiken (of hoger) en daarom een bepaald niveau van winstgevende kansen bieden.”

Lees meer over hoe de resultaten van de handelssignalen van ProfitFarmers worden berekend door hun website te bezoeken:

“Lees nu meer”

Veiligheid, ondersteuning en waarom je ProfitFarmers kunt vertrouwen:

Veiligheid:

De integratie van ProfitFarmers met Binance betekent dat je kunt genieten van dezelfde top-level beveiliging die wordt geboden door ’s werelds grootste cryptocurrency beurs. Je handelskapitaal blijft te allen tijde binnen Binance en passeert nooit langs de servers of software van ProfitFarmers.

Dit maakt het voor ProfitFarmers ook letterlijk onmogelijk om je ooit commissies of kosten in rekening te brengen, omdat je inkomsten altijd direct in je Binance-wallet terechtkomen.

Ondersteuning:

Naast hun video’s in de ProfitFarmers Academy en gidsen in de kennisbank van het platform, biedt ProfitFarmers ook chatondersteuning.

Hoewel niet altijd onmiddellijk antwoorden, mag je wel binnen een uur of twee en zeker binnen een dag een antwoord verwachten. Je kunt een ondersteuningsticket indienen vanuit de kennisbank of door hen rechtstreeks te e-mailen.

Over ProfitFarmers:

ProfitFarmers is een bedrijf dat in 2018 werd opgericht en in de EU is geregistreerd. Dit is in ieder geval een uitstekende indicator van betrouwbaarheid.

Verschillende bedrijven in de cryptowereld kiezen ervoor zich te vestigen in offshore landen en belastingparadijzen, vanuit de redenering dat het hen minder kwetsbaar maakt voor rechtszaken en beschuldigingen van fraude. Dit is niet het geval met ProfitFarmers.

Dus aan iedereen die zou kunnen vragen “Is ProfitFarmers oplichterij”: NEE, ProfitFarmers is GEEN oplichterij. Bovendien zal iedereen die even de tijd neemt om de achtergrond van het bedrijf te onderzoeken, tot dezelfde conclusie komen.

Voor- en nadelen van ProfitFarmers

Hier is een korte samenvatting van datgene wat ik wel en niet goed vind aan ProfitFarmers:

Voordelen:

 1. Geen uren meer zoeken naar handelsopportuniteiten. De handelssignalen van ProfitFarmers bieden onmiddellijk high-probability handelskansen.
 1. Geen stress meer door manuele handel. De API-integratie van ProfitFarmers met Binance betekent dat je niet alles zelf hoeft te verhandelen.
 1. Geen commissies of kosten op je transacties. ProfitFarmers heeft technisch gezien niet eens de mogelijkheid om kosten in rekening te brengen, omdat je winsten direct in je Binance-wallet terechtkomen.
 1. Geen risico om te worden opgelicht door slecht presterende handelssignalen. Ze zijn zo zeker van de nauwkeurigheid van hun handelssignalen, dat ze een geld-terug-garantie bieden!
 2. Tutorials, Helpcentrum en Academy. Geen enkele andere door mij geteste crypto tool biedt zo veel hulp en begeleidend materiaal. Een groot pluspunt voor onervaren handelaren!

Nadelen:

 1. Het is geen één-klik wonder. Je moet nog steeds regelmatig de voortgang van je transacties controleren. Jouw geld = jouw verantwoordelijkheid. Als de deskundige handelaren van ProfitFarmers zich onzeker voelen over een bepaald signaal, is het mogelijk dat je sommige orders vroegtijdig moet annuleren.
 1. Niet aanbevolen voor handelaren met minder dan $ 3000. Ook al kun je nog steeds meedoen met minder, het zal het moeilijk maken om meerdere transacties tegelijk te volgen. Soms zijn er meer dan 10 transacties gaande, en handelen met minder dan $ 300 per transactie kan je winstgevendheid beperken.
 1. Geen persoonlijke opvolging van winst en verlies. Hoewel je dit nadeel gemakkelijk kunt verhelpen met een van de vele PnL tracking tools die online beschikbaar zijn, zou het leuk zijn om deze functie op hun platform te zien.
 1. Nog geen mobiele app voor iOS en Android. Op een iOS- en Android-toestel kun je nog steeds via Chrome of Safari toegang krijgen tot ProfitFarmers, maar het zou nog leuker zijn als ze een speciale app voor Apple- en Android-toestellen zouden maken.

Conclusie

Wil je vandaag nog winstgevende transacties beginnen te maken? Wil je niet jaren besteden om alles uit te zoeken? En ben je niet bepaald enthousiast om dagelijks 8 uur naar koersgrafieken te staren?

Als een van deze dingen op jou van toepassing is, dan zou ik zeggen dat ProfitFarmers een iets voor jou kan zijn.

Dit platform biedt je oplossingen voor enkele van de grootste pijnpunten bij het verhandelen van cryptocurrencies. Iedereen die zijn handelsactiviteiten serieus neemt, zou ProfitFarmers een kans moeten geven. Dit platform kan je handelsactiviteiten namelijk echt optimaliseren!

Van hun handelssignalen met een historisch winstpercentage van 78% (en geld-terug-garantie!), tot hun vermogen om signalen uit te voeren van entry tot exit via Binance …. ProfitFarmers is zonder twijfel een instrument dat voor elke serieuze cryptohandelaar interessant zou kunnen zijn!

Ga naar ProfitFarmers

Vertel me hieronder meer over je persoonlijke ervaring met ProfitFarmers!

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo