Search
Close this search box.

Ran Neuner van CNBC lanceert ’s werelds eerste 24/7 crypto-inbelstation

Nog net op tijd voor de 2021 bull market gaat ’s werelds eerste livestreamingplatform gewijd aan cryptocurrency live. De gastheer van de Crypto Trader-show van CNBC, Ran Neuner, heeft het eerste inbel mediakanaal gelanceerd dat exclusief is gewijd aan cryptocurrency. Het station, genaamd Crypto Banter, biedt een mix van nieuws, meningen, interviews en live discussies met marktleiders.

Crypto Banter streeft ernaar om ’s werelds eerste crypto-gebaseerde streamingplatform te zijn dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is. De nieuwe service is ontworpen om kijkers een alternatieve bron van “geloofwaardige, live informatie” te bieden die op elk moment kan worden geraadpleegd. Zonder het konijnenhol van Crypto Twitter in te hoeven gaan.

Neunuer had het volgende te zeggen in een exclusief persbericht dat beschikbaar is gesteld aan CoinTelegraph. Neunuer zei dat Banter ontworpen is om het geklets van Crypto Twitter en Telegram naar een geloofwaardig, gemodereerd AV-medium te brengen. Het is ontworpen om de ruis weg te filteren en informatie die mensen kunnen verhandelen naar een live streaming-medium te brengen.

Crypto Banter wordt beschreven als een mix tussen CNBC, de Joe Rogan Experience en talkradio. Het is ook beschikbaar op YouTube. Interessant genoeg was de eerste Crypto Banter-gast van Neuner, Andrew Thurman, weekendredacteur van Cointelegraph. Neuner informeert het publiek over cryptocurrency en blockchain sinds 2017, toen hij Crypto Trader voor het eerst op CNBC lanceerde.

Hij leidde het debat van 2019 tussen Bitcoin (BTC) nee-zegger Peter Schiff en Anthony Pompliano. Op dat moment verhandelde Bitcoin onder de $ 10.000. Het cryptocurrency vlaggenschip klokt vorige week op meer dan $ 18.800, na 420% te zijn gestegen sinds Schiff per ongeluk de bodem riep in maart.

Hoewel de slinger voor de acceptatie van cryptocurrency schijnbaar is gezwaaid van particuliere naar institutionele beleggers, rekent een platform als CryptoBanter op de groeiende belangstelling van de consument voor digitale activa. CoinTelegraph vroeg aan Neuner wat zijn mening is over de acceptatie van cryptocurrency in de komende jaren.

Neunuer antwoordde dat we een grote acceptatie van Bitcoin zien als een opslagplaats van waarde en een hedge tegen afdrukken in USD. Desondanks is de echte acceptatie van Blockchain nog niet begonnen en zal het enkele jaren duren. Hij voegde toe door te stellen dat voorlopig er een hoop speculatie zal zijn over investeringen in deze ruimte.

Geld zal binnen enkele minuten worden verdiend en verloren en actuele informatie is de sleutel. Vandaag is er geen livestreaming. CryptoBanter probeert deze leemte op te vullen!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.