Search
Close this search box.

Ren versterkt DeFi-liquiditeit via Fantom en Polygon-integraties, terwijl de markt inzakt

Ren heeft cross-chain bridge-protocol integraties aangekondigd met EMV-compatibele chains Fantom en Polygon die de liquiditeit in het DeFi-ecosysteem zouden kunnen versterken. De reden hiervoor is omdat digitale activamarkten een brede terugval hebben. Ren kondigde vrijdag in een blogpost aan dat de RenVM-bridge nu de betrouwbare overdracht van vier populaire cryptocurrencies naar Fantom ondersteunt.

Deze zijn onder meer Bitcoin, DOGE en ZEC. Er komen ook drie extra Fantom-brugactiva binnen, waaronder Filecoin en LUNA. Ren kondigde ook een vergelijkbare integratie van zeven activa met Polygon aan in een post op woensdag. Polygon reageerde zelf enthousiast op Twitter om de lancering van een directe brug naar Polygon door Ren. Gebruikers kunnen met de Polygon x RenVM Bridge, BTC en nog veel meer activa rechtstreeks naar Polygon verplaatsen.

Zo zijn snelle, goedkope transacties voor deze activa mogelijk, aldus Polygon. Ren is momenteel bezig met het toevoegen van op Ren gebaseerde middelen aan Curve, QuickSwap, BadgerDAO en meer, werd ook opgemerkt In de Fantom-aankondiging. Een recente samenwerking met BadgerDAO op Ethereum heeft aangetoond dat een samenwerking met een DeFi-protocol protocolkosten en -volume voor alle partijen kan verhogen. Terwijl Ren dient als een brug tussen chains.

De bridge-and-deposit-functionaliteit met één klik heeft in het geval van Badger, de WBTC-kluis van Badger tot een kwart miljard in TVL gedreven. De gezamenlijke protocolbrug is al $ 150 miljoen in BTC gepasseerd, volgens Chris Spadafora van BadgerDAO. Ontwikkelaars, investeerders en farmers zoeken naar manieren om te ontsnappen aan de hoge gaskosten van Ethereum. Daarom zijn sidechains zoals Fantom en Polygon de afgelopen maanden steeds populairder geworden.

EMV-compatibele chains speelden de gastheer voor implementaties van belangrijke Ethereum-native DeFi-protocollen, voordat de recente inzinking van de markt plaatsvond. En sidechain-tokens zoals MATIC, hebben bewezen een van de meest veerkrachtige te zijn tegen de recente bearish prijsactie. De trustless bridge werd geprezen als de ‘heilige graal’ voor de chain door een populair Fantom-community account.

Deze merkte op dat de brug het potentieel heeft om de total value locked (TVL) -statistieken opvallend te versterken voor Fantom’s verschillende DeFi-protocollen, zoals SushiSwap, Curve en C.R.E.A.M. Michael Burgess, Ren COO, zei in een blogpost dat de toevoeging van Fantom elk protocol enorm ten goede zal komen door meer bruikbaarheid naar Fantom en nog meer snelheid door RenVM te brengen.

Zij kunnen niet enthousiaster zijn dat dit live gaat, omdat het de bruikbaarheid voor het hele DeFi-ecosysteem zal versterken, aldus Burgess.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.