‘Rick Astley’ hodlers zijn opnieuw een belangrijke kracht en on-chain signalen suggereren ‘herstel’, volgens Willy Woo

Dit is geen berenmarkt omdat on-chain-indicatoren een herstel aangeven en dat het actief nog steeds wordt gekocht door hodlers op de lange termijn. Dat is de mening van technisch analist van Bitcoin (BTC), Willy Woo. Maandag in een interview op de What Bitcoin Did-podcast, plaatste de populaire analist zijn opmerkingen.

Vanwege tekenen van accumulatie die on-chain worden weergegeven, verklaarde Woo dat hij niet gelooft dat Bitcoin zich in een typische bearmarkt bevindt. Hij verwees hierbij naar de hit “Never Gonna Give You Up” uit de jaren 80 van de Britse popartiest Rick Astley. Woo verklaarde zo dat de ‘Rick Astley’ de houder is die blijft kopen en nooit de neiging heeft veel te verkopen.

Woo verklaarde verder dat Rick erg actief was in 2021, en toen verhuisden plotseling alle coins van Rick naar de zwakke handen. Laatstgenoemde zijn de speculatieve handelaren die kopen en verkopen. Volgens Woo verhuizen de coins terug naar Rick. We bevinden ons momenteel in een speculatieve fase en dat de coins die eerder dit jaar werden verkocht, langzaam worden geabsorbeerd door lange termijn houders, voegde hij eraan toe.

Peter McCormack, podcast-host, onthulde dat hij nog geen crypto-activa heeft verkocht. Verder heeft hij nog steeds vertrouwen omdat er nog steeds te veel gebeurt en er goede dingen gebeuren. Woo analyseerde de huidige Bitcoin-prijsgrafiek en verklaarde dat het een cyclus is die we nog nooit hebben gezien, omdat de onderliggende structuur compleet anders is.

De prijs gaat op dit moment zijwaarts bearish, stelde Woo vast. Het lijkt op een Wyckoffiaans accumulatieprijspatroon, volgens Woo, en als dat uitkomt, zal die laatste kaars moeten liggen op $ 28K – $ 29K. Dit had de laatste test van de bodem moeten zijn, zei Woo en dat alles on-chain eruitziet alsof het in herstel is. Soortgelijke gegevens lijken te zijn opgemerkt door analytics-provider Santiment.

Santiment merkte ook op dat het aanbod van Bitcoin op beurzen gestaag is gedaald en wordt opgesloten voor bewaring door hodlers. Woo gaf een verklaring in een reactie op de huidige regeldruk, die is geëscaleerd in China, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Hij zei dat het is alsof Bitcoin nu de Final Boss bevecht in een videogame. En dat het echt tegen de Centrale Bankiers is en veel eerder dan we ooit hadden gedacht, volgens Woo.

Volgens CoinGecko had BTC een daling van 3,7% in de afgelopen 24 uur en handelde op het moment van schrijven op $ 34.653 binnen zijn bereik van zes weken. Voor de maandelijkse sluiting van de kaars hebben handelaren drie belangrijke gebieden in de gaten gehouden, zoals gemeld door Cointelegraph.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.