SelfWealth, Australische online broker, biedt cryptohandel aan

SelfWealth wil cryptocurrency-handel aanbieden als onderdeel van zijn roadmap voor 2021. Het is een aandelenhandelsplatform dat genoteerd staat op de Australian Securities Exchange. Het bedrijf zal samenwerken met een “gevestigde en veilige cryptocurrency-uitwisseling” om cryptohandel op zijn platform aan te bieden. Zo kondigde SelfWealth op maandag officieel aan.

SelfWealth schreef dat dit het resultaat is van onderzoek dat ze hebben gedaan, inclusief antwoorden van velen van de geïnteresseerden. Volgens SelfWealth willen gebruikers toegang tot crypto, maar willen dat het op een veilige manier gebeurt. En dat gebruikers cryptocurrencies kunnen verhandelen die eerst door het bedrijf zijn doorgelicht, volgens SelfWealth.

Het bedrijf merkte op dat zijn overstap naar crypto-investeringen te midden van de overgangsinspanningen van SelfWealth komt, om te gaan van een puur aandelenhandelsplatform naar een platform voor het creëren van rijkdom. SelfWealth wil tegen het einde van het jaar tot 10 grote cryptocurrencies ondersteunen, waaronder Bitcoin (BTC) en Ether (ETH), volgens een rapport van de Australian Financial Review is.

Cath Whitaker, CEO van SelfWealth, zei dat Australiërs besloten hebben dat cryptovaluta niet meer weg te denken is. En dat ze op zoek zijn naar vertrouwde platforms om hun investeringsbeslissingen te vergemakkelijken, volgens de CEO. Eerder gaf SelfWealth een enquête uit onder 3500 klanten, waaruit bleek dat 30% van de respondenten al in crypto heeft geïnvesteerd. Kort hierna verscheen de aankondiging.

Naar verluidt, gaf nog eens 38% aan dat ze van plan waren te investeren in digitale activa. De Australian Securities and Investments Commission, de belangrijkste financiële regelgever van het land, nam een ondersteunend standpunt in bij de ontwikkeling van de lokale crypto-industrie. Daarom is Australië gestaag in opkomst als een belangrijke crypto-vriendelijke jurisdictie.

Nu is de autoriteit op zoek naar openbare feedback over op de beurs verhandelde producten van crypto-activa en stelt dat ze zich bewust is van de groeiende vraag ernaar op de Australische markten.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce