Sino Global Capital zegt niet te vrezen voor de Bitcoin FUD

Terwijl eerder deze week prijzen verlammende dalingen vertoonden, leken cryptocurrency-handelaren van alle kanten geteisterd te zijn door angst, onzekerheid en twijfel. Het hoofd van onderzoek bij blockchain-investeringsmaatschappij Sino Global Capital, Dermot McGrath, zei echter dat het bedrijf de voorkeur geeft aan een langetermijnvisie.

De Chinese regering had $4,2 miljard aan cryptocurrencies in beslag genomen als onderdeel van de gerechtelijke procedure van Plustoken Ponzi. Dit nieuws verscheen kort na een Thanksgiving Bitcoin-dip naar $ 16.200. Volgens de geruchten die rondgingen, stonden die tokens klaar om op de open markt te worden gedumpt. Dit zou de prijzen verder doen dalen.

CEO van Sino Global, Matthew Graham, schreef echter op Twitter dat hij geloofde dat het grootste deel van Bitcoin van Plustoken was verkocht. En trouwens, McGrath had advies voor handelaren in een interview met CoinTelegraph. Hij merkte op dat als de tokens nu verkocht zijn of niet, handelaren moeten leren om verder te kijken dan direct de krantenkoppen te pakken.

Graham gaf aan dat in de crypto- en blockchain-ecosystemen het van belang is om ruis te kunnen signaleren en uit te sluiten. Hij ging verder door te stellen dat er op lange termijn, optimisme is over Bitcoin. Ook dat gezien wordt dat de industrie zich blijft professionaliseren en volwassen wordt als beleggingscategorie. McGrath woog ook op een gewone boeman voor de westerse cryptohandelaren namelijk de Chinese cryptocurrency miners.

Veln speculeerden dat Chinese miners een aanval van 51% op het netwerk zouden kunnen uitvoeren. Bovendien worden zij door sommigen al lang belachelijk gemaakt voor het beheersen van enorme delen van het BTC-aanbod. Beide denkbeelden worden door McGrath verworpen. Hij zei dat een van de redenen waarom Chinese miners een boeman zijn geweest voor westerse handelaren, is simpelweg een het gebrek aan begrip.

Verder zei hij dat in theorie ze natuurlijk weten dat 51% aanvallen kunnen plaatsvinden. Echter, het niveau van centralisatie/coördinatie en prikkels bestaat simpelweg niet onder de Chinese miners voor topcrypto’s. Over gemijnde munten zei hij dat het is mogelijk dat Chinese miners worden beïnvloed door externe factoren die ervoor zorgen dat ze anders omgaan met gemijnde munten.

McGrath voegde eraan toe dat dit te verwachten is in sommige gebieden. Toen hem werd gevraagd naar prijsdoelen, weigerde McGrath om moonshot voorspellingen te doen. Hij ging echter wel in op de investeringsfilosofie van Sino. Hij zei verder dat je projecten en teams moet kiezen waarin je een visie deelt en overtuiging hebt.

Hij adviseerde te investeren voor de lange termijn en je niet te laten meeslepen door dagelijkse marktschommelingen. Hij zei dat ze investeren in teams en projecten waarin we een visie delen en overtuiging hebben. En, ging hij verder, als ze deze projecten kunnen vinden, ondersteunen en uitbouwen, hebben ze hun werk voltooid.

Cryptoaandelen-prijzen hervatten nu hun opwaartse trend en continueren op een nieuwe bullmarkt. Wellicht is de wijsheid van McGrath het overwegen waard.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.