Softbank CEO zegt dat crypto handig is maar Bitcoin is moeilijk te begrijpen

Terwijl de aanhoudende cryptocurrency bull run de acceptatie van cryptovaluta een boost geeft, vinden sommige miljardair-investeerders Bitcoin (BTC) nog steeds een soort afleiding. Miljardair technologie-ondernemer en CEO van het Japanse conglomeraat SoftBank, Masayoshi Son, beweerde Bitcoin niet te begrijpen te midden van het bereiken van zijn hoogste punt in drie jaar tijd.

Op 19 november meldde Business Insider dat Son tijdens de DealBook-conferentie in de New York Times zei dat hij vond dat Bitcoin-investeringen zijn eigen focus op zijn eigen bedrijf afleiden. Son zei verder dat hij elke dag ongeveer vijf minuten zou besteden aan het kijken naar de schommelende Bitcoin-prijzen. Son merkte op dat een vriend hem had verteld 1% van zijn persoonlijke bezittingen te zullen investeren in Bitcoin. Dat kwam neer op ongeveer $ 200 miljoen.

De miljardair gaf toe dat de terugkerende afleiding hem ertoe aanzette om al zijn Bitcoin-inzet te verkopen, wat een verlies van ongeveer $ 50 miljoen veroorzaakte. Son zei dat hij zich zo veel beter voelde. Son zei dat digitale valuta een nuttige ontwikkeling zijn en dat ze niet snel zullen verdwijnen, maar hij zal zich concentreren op andere projecten.

Hij zei dat hij van mening is dat digitale valuta nuttig zal zijn, maar dat hij niet weet welke digitale valuta, welke structuur, enzovoort. Son kocht naar verluidt Bitcoin toen het in december 2017 bijna zijn historische hoogtepunt van $ 20.000 bereikte. Zoals eerder gemeld, verloor Son naar verluidt miljoenen door de verkoop van de cryptocurrency begin 2018 toen de Bitcoin-prijs vervolgens begon te dalen.

De laatste opmerkingen van Son komen te midden van een grote bullish trend in cryptomarkten, waarbij Bitcoin dichter bij $ 20.000 komt. Nu wordt Bitcoin verhandeld tegen $ 18.227.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.