Square app crypto

Gebruik van de Cash App voor Bitcoin


Met Square’s Cash app kunt u direct Bitcoin kopen, verkopen, opslaan, opnemen en storten. Square’s Cash-app verdubbelt dus als een eenvoudige Bitcoin-ruil en bewaarpot.

Om Bitcoin te kopen of te verkopen met behulp van de Cash App, gaat u naar het investerende gedeelte van de app, klikt u op Bitcoin en klikt u vervolgens op de knop kopen of verkopen. Gemakkelijk.
Om Bitcoin te verzenden of te ontvangen met behulp van de Cash App, schakelt u opnames en stortingen in in uw instellingen, en gebruikt u vervolgens de opnameknop om te verzenden en te storten om een ontvangstadres te krijgen waar Bitcoin naartoe gestuurd kan worden. Niet zo eenvoudig, maar zeker doenbaar.
Aanmelden voor Cash App: Om de Cash App te gebruiken hoeft u alleen maar de app naar uw telefoon te downloaden.

TIP: Op dit moment behandelt Cash App alleen Bitcoin. Als u meer variatie wilt, bekijk dan Coinbase of andere uitwisselingen.

Twee betrouwbare exchanges zijn Bitvavo en Binance, hier kan er snel en makkelijk ethereum gekocht worden.

Verzenden en ontvangen (Storten en opnemen) Bitcoin met Cash App


De ene opmerking hier is dat Cash App gebruikers het proces van verzenden en ontvangen (d.w.z. opnemen en storten) een beetje vreemd kunnen vinden.

Er is geen “betaal” knop voor Bitcoin in Cash App. Om Bitcoin te “verzenden” of “ontvangen” naar een andere Bitcoin-portemonnee, hetzij op Cash App of daarbuiten, moet u het proces van “opnemen” of “storten” doorlopen.

Dit betekent dat u Bitcoin naar een andere persoon moet sturen met behulp van de Cash App om “Opname en storting van Bitcoin mogelijk te maken” en eerst het verificatieproces te doorlopen, en om Bitcoin naar een andere Cash App-account te sturen moet u zowel opnames als stortingen mogelijk maken en beide moeten eerst het verificatieproces doorlopen.

Hoe dan ook, in de veronderstelling dat u beide opnames en stortingen hebt ingeschakeld, drukt u gewoon op de “Opname Bitcoin” om de Bitcoin naar het Bitcoin-portemonnee-adres van de ontvanger te sturen (zij kunnen dit adres vinden op hun Cash App door naar het “Storting Bitcoin”-scherm te gaan).

Dit proces is in wezen hetzelfde voor het verzenden van uw Bitcoin naar een externe portemonnee, en is in wezen hetzelfde voor het ontvangen van de Bitcoin. Het belangrijkste onderdeel is de stortingsknop is voor het ontvangen en de opnameknop is voor het versturen.

Zorg ervoor dat u het Bitcoin-adres waarnaar u stuurt kopieert en plakt of scan de QR-code om er zeker van te zijn dat het adres juist is! Het is nooit raadzaam om Bitcoin-adressen met de hand te typen!

Een laatste opmerking hier, terwijl het kopen en verkopen direct plaatsvindt, zijn de Bitcoin-opnames of -stortingen te bevestigen op de blokketen, wat 30 minuten of meer kan duren.

Het gebruik van Bitcoin voor betalingen is dus wel te doen, maar er zijn een paar extra stappen nodig, vooral voor betalingen tussen Cash App-gebruikers.

Met dat in het achterhoofd, vereisen alle traditionele Bitcoin-portemonnees dat u geld opneemt en stort om te kunnen handelen en zijn onderhevig aan transacties die worden bevestigd op de blokketen, dus het is niets atypisch voor Bitcoin-gebruikers (het lijkt in het begin misschien een beetje vreemd voor Cash App-gebruikers die gewend zijn aan snelle transacties via een eenvoudige betaalknop).

Twee betrouwbare exchanges zijn Bitvavo en Binance, hier kan er snel en makkelijk ethereum gekocht worden.

Cash App is waarschijnlijk de eenvoudigste en meest gebruikersvriendelijke plek om Bitcoin te kopen en te verkopen.


Toch is de Cash App van Square, met dit alles, een nuttige en eenvoudige oplossing voor zowel Bitcoin-nieuwkomers als steunpilaren vanwege het gebruiksgemak.

Vroeger was de eenvoudigste manier om Bitcoin te kopen, vóór de Cash App, Coinbase. Coinbase is nog steeds een uitstekende keuze voor all-in-one crypto service, vooral wanneer het gekoppeld is aan Coinbase Pro (de Coinbase-run uitwisseling), en vooral voor degenen die meer keuze en meer functies willen.

Het is echter waarschijnlijk dat Square vandaag de dag het eenvoudigste platform is om Bitcoin te kopen (en een geldig, zij het soms een beetje onhandig platform om het ook te gebruiken).

De Cash App is een app waarmee u in de meeste staten direct Bitcoin kunt kopen en verkopen, dollars en Bitcoin kunt overdragen tussen collega’s en bedrijven die Square’s Cash App gebruiken en die opname- en stortingsfuncties hebben ingeschakeld, dollars en Bitcoin kunt opslaan, paren met een eigen debet- / creditkaart, en nog veel meer.

Dit betekent dat het gemakkelijker dan ooit is om te investeren in Bitcoin (om vast te houden, of om relatief snel te kopen en te verkopen; hoewel let wel, de Cash App is niet voor daghandel), en er is nog een andere manier voor bedrijven en individuen om Bitcoin te accepteren als betaling zonder alle risico’s te nemen die gepaard gaan met traditionele crypto-platforms en portemonnees.

Betekent dit dat u Coinbase niet meer nodig heeft? Nee, helemaal niet. Coinbase is gericht op het zijn van een alles-in-een portemonnee, makelaar en beurs. Als er iets is, dan is Square’s Cash app gewoon een mooi compliment voor Coinbase, net als Bittrex of Kraken een mooi compliment is voor die diensten, en net als Robinhood een mooi compliment zal zijn als het zijn crypto diensten uitrolt.

Details en tips


Er zijn kosten: Zoals bij alle crypto-platforms zijn er kosten verbonden aan de Cash App. Als u wilt besparen op de kosten, probeer dan een niet-bewaarbare portemonnee zoals Coinomi te gebruiken voor het verzenden/ontvangen of een robuuster platform zoals Coinbase Pro voor het kopen en verkopen.

Hoe kan ik Bitcoin kopen/verkopen/verzenden/ontvangen met de Cash App?: Om Bitcoin te kopen/verkopen met de Cash App: download de Cash App, voer uw gegevens en bankrekening in en druk vervolgens op de koopknop onder Bitcoin. Om te verkopen: druk op de verkoopknop onder Bitcoin. Om op te nemen / te storten / te verzenden / te ontvangen: Eerst door het verificatieproces om Bitcoin-opnames en -stortingen mogelijk te maken. Om op te nemen of te verzenden: druk op “Opname Bitcoin” om de Bitcoin naar een ander Bitcoin-portemonnee-adres te sturen. Om te storten of te ontvangen, drukt u op “Bitcoin storten” om het adres te krijgen dat anderen nodig hebben om naar u te sturen.

Verward? Probeer HODLing Bitcoin en Sending Cash: Als u niet wilt omgaan met opnames en stortingen, bijvoorbeeld voor betalingen op de Cash App of wanneer u Bitcoin als cadeau wilt geven via de Cash App, kunt u altijd Bitcoin verkopen op de Cash App, op de “betaal” knop drukken om contant geld te sturen, en dan kan de ontvanger de Bitcoin aan hun kant kopen. Ja, u betaalt een beetje extra kosten, maar het bespaart ook transactiekosten en een paar kopzorgen voor nieuwe gebruikers.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.