StormGain introduceert het Internet Computer Protocol (ICP)

 

Als je een crypto-goeroe bent, is het onmogelijk om niet over het Internet Protocol te hebben gehoord. Meteen na de officiële lancering sprong het naar de top 10 cryptocurrencies op CoinMarketCap, waarbij het een market cap van $53B bereikte.

En dat is nog maar op de eerste dag – 10 mei 2021.

Wat is er met al die hype over de ICP? Waarom zijn mensen zo geïnteresseerd in deze cryptocurrency? Dat zoeken we uit in dit artikel.

Een snelle blik op de ICP

Volgens de prijsvoorspellingen zou de ICP een van de beste crypto-kansen kunnen zijn voor handelaren in 2021. Dominic Williams noemt het zelfs “de derde grote innovatie in blockchain”, na Bitcoin en Ethereum.
Dat komt omdat de Internet Computer een geavanceerd gedecentraliseerd protocol is dat de kracht van individuele computers combineert in een enkel universum. Het heeft een hoge volatiliteit, wat iedereen lucratieve mogelijkheden geeft.
De ICP is nu genoteerd op StormGain, een ecosysteem dat zeer gewaardeerd wordt vanwege de kwalitatieve kenmerken en diensten die het biedt, waardoor het:

  • De titel van de eerste renteprovider voor cryptohandelaren – van CoinMarketCap;
  • Een zetel in de Blockchain Associatie binnen de Financiële Commissie;
  • De titel van het Cryptocurrency Trading and Exchange Platform van het Jaar – van The European;
  • S.S. LAZIO als officiële crypto trading partner.

StormGain voordelen

StormGain is een ecosysteem dat alles omvat wat een handelaar en crypto liefhebber ooit nodig zou hebben, zoals:

  • Nul Commissie – Handelen met crypto op StormGain is de meest betaalbare die u kunt vinden op de markt. Alle winsten zijn voor jou.
  • Premium handelssignalen – StormGain laat u weten wanneer het de beste tijd is om te handelen en welk paar u de beste winst kan opleveren. Het houdt u ook op de hoogte van de economische marktveranderingen en andere belangrijke crypto-gebeurtenissen.
  • Fiat Withdraw – Aangezien crypto nog niet in de mainstream zit, biedt StormGain gebruikers de mogelijkheid om crypto in fiat op te nemen binnen een geautomatiseerde exchange.
  • Tot 300x Leverage Trades – StormGain verhoogt uw winst door u een grotere hoeveelheid crypto te geven om in te investeren.

En dit zijn er nog maar een paar. Het ecosysteem heeft ook een $50,000 Demo Trading en een Learning Crypto Program dat veel nieuwelingen helpt vertrouwd te raken met crypto trading.
Dit alles-in-één crypto-platform heeft in korte tijd veel concurrenten overtroffen, en het is volkomen duidelijk waarom.

 

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.