StormGain introduceert Internet Computer (ICP) handel tegen 0% commissie

StormGain is verheugd om de toevoeging van Internet Computer (ICP) handel aan haar platform aan te kondigen. Er zijn veel voordelen verbonden aan het verhandelen van deze activa, aangezien de korte termijn prijsanalyse nog steeds bullish lijkt, ondanks de recente bearish trend waargenomen op de cryptomarkt. Gebruikers van Stormgain zullen profiteren van 0% commissie, evenals andere extraatjes.

StormGain is een alles-in-één cryptocurrency platform dat handelsdiensten en andere functies biedt aan haar klanten. Het bedrijf is ook de #1 rente die wordt aangeboden voor crypto handelaren door CoinMarketCap, wat zijn potentieel in deze industrie verder benadrukt. Bovendien ondersteunt het platform nu de handel in Internet Computer (ICP) tegen 0% commissie om het momentum gaande te houden. Aangezien ICP nog steeds een van de hottest crypto-activa op de markt van vandaag is, is de toevoeging relatief ongecompliceerd.

Internet Computer (ICP) kwam snel na de lancering op 10 mei 2021 de cryptocurrency market cap top 10 binnen. De prijs piekte prompt naar een all-time high van $ 750, waardoor de marktkapitalisatie steeg tot $ 53 miljard. Sindsdien is de prijs gedaald, waardoor veel nieuwe investeringsmogelijkheden zijn ontstaan voor zowel beginnende als ervaren cryptocurrency-handelaren. Volgens Dfinity-oprichter Dominic Williams is Internet Computer “de derde grote innovatie in blockchain, na Bitcoin en Ethereum”.

Gebruikers die Internet Computer (ICP) verhandelen op StormGain zullen profiteren van 0% commissie. Dat tarief is standaard van toepassing en vereist geen tussenkomst van de gebruiker om dit niveau te bereiken. Het is een van de cruciale voordelen van handelen met StormGain, omdat het platform prioriteit geeft aan lage of nul handelskosten om cryptocurrencies toegankelijker te maken voor miljoenen mensen.

Bovendien biedt StormGain een premium handelssignaal aan al haar gebruikers. Die service omvat dagelijkse updates, ideeën en nieuws van de bredere cryptocurrency markt om handelaren te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Het platform is ook intuïtief te gebruiken en activa te beheren en vergemakkelijkt het gemakkelijk kopen en verkopen van cryptocurrency via traditionele betaalmethoden. Er is ook de mogelijkheid om posities met een hefboom tot 300x te versterken, wat veel hoger is dan het gemiddelde in de sector.

Bij Stormgain hebben handelaren ook de optie om de positiegrootte te vergroten en hun winst renteloos te verhogen. Last but not least, kunnen nieuwkomers experimenteren met een demo account of $50,000 om te zien hoe het platform werkt, welke opties ze kunnen verkennen, en hoe ze de best geïnformeerde handelsbeslissingen kunnen nemen.

Over StormGain

StormGain biedt cryptocurrency trading- en exchange-oplossingen en biedt goedkope toegang tot de cryptomarkten.

Het platform van StormGain stelt handelaren in staat om zowel long- als shortposities in te nemen en hun handelsideeën in actie te zetten op een scala aan cryptocurrencies, terwijl ze profiteren van hun tot x100 vermenigvuldigingsfactor om hun inzet met een hefboom te verhogen. StormGain biedt ook handelssignalen om haar klanten te helpen de beste handelsmogelijkheden op de cryptomarkten te spotten, evenals een demorekening om gebruikers vertrouwd te maken met het platform voordat ze met echt geld handelen.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo