Streaming-tokens stijgen naarmate de prijs van Bitcoin daalt naar de ondersteuning van $ 54.000

Jerome Powell, voorzitter van de Federal Reserve van de Verenigde Staten, noemde in zijn opmerkingen de top cryptocurrency een alternatief voor goud. Toch hadden op 22 maart Bitcoin (BTC) bulls te maken met sterke tegenwind die elke poging tot een uitbraak boven het $ 58.000-niveau snel temperde. Handelaren hebben de afgelopen twee dagen verschillende pogingen ondernomen om BTC boven $ 58.000 te drukken, laten Gegevens van Cointelegraph Markets en TradingView zien.

Echter, deze zijn afgewezen, waarbij de mislukking van maandag leidde tot een terugval naar het ondersteuningsniveau van $ 54.000. Whale portefeuilles zijn de afgelopen 30 dagen in de accumulatiemodus geweest, wat aangeeft dat sommige van de rijkste Bitcoin-houders nog steeds meer voordelen zien voor de huidige bullmarkt. Hoewel on-chain analyse toont aan dat de BTC-prijs moeite heeft om terug te klimmen tot boven de $ 60.000.

Vooruitgang wordt geboekt in de mainstream acceptatie van cryptocurrency

Doordat het wereldwijd erkende TIME-magazine onthulde dat het op zoek is naar een CFO die vertrouwd is met Bitcoin en cryptocurrencies, blijft het macrobeeld voor de cryptocurrency-sector zich verbeteren. Omdat de publicatie begonnen is met het verkennen van de creatie van een unieke non-fungible tokens gebaseerd op enkele van de meest iconische covers.

De blockchain-technologie is nu geëvolueerd tot het punt waarop het processen zoals video- en muziekstreaming aankan. Zo hebben platforms met een first-mover-voordeel in die sectoren hun prijzen de afgelopen maanden zien breken, omdat het gewone publiek steeds meer wordt blootgesteld aan het cryptocurrency-ecosysteem.

Als het gaat om blockchain-gebaseerde videostreaming, hebben Theta (THETA) en Theta Fuel (TFUEL) het voortouw genomen. Dit met het dual-token-systeem dat in 2021 een astronomische groei kent en de prijs naar nieuwe recordhoogtes blijft duwen. Muziekstreamingplatform, Audius (AUDIO), is de afgelopen maand ook sterk gestegen toen de prijs op 28 februari steeg van $ 0,356 tot een nieuw record van $ 2,05 op 16 maart.

Op 1 maart begonnen VORTECS ™ gegevens van Cointelegraph Markets Pro bullish vooruitzichten voor AUDIO te detecteren, voordat de recente prijsstijging plaatsvond. De VORTECS ™ score is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden afgeleid van een combinatie van datapunten. Inclusief marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit. De score is exclusief voor Cointelegraph.

De VORTECS ™ score voor AUDIO bereikte een hoogtepunt van 68 op 1 maart, ongeveer 24 uur voordat de prijs de daaropvolgende twee weken met 400% begon te stijgen. De AUDIO-prijs en zijn VORTECS ™ score ondergingen een terugval, na de prijspiek op 16 maart, die enkele dagen duurde. De VORTECS ™ score bereikte toen op 20 maart opnieuw een hoogtepunt van 71, ongeveer 15 uur voor de recente prijsstijging.

Op 22 maart zijn andere opmerkelijke altcoin-prestaties van Augur (REP), die zijn prijs met 30% heeft zien stijgen tot een meerjarig hoogtepunt van $ 39,30. En XRP dat 20% is gestegen tot een intraday-high van $ 0,60. Terwijl leden van het XRP-leger proberen om ervoor te zorgen dat het token opnieuw wordt aangeboden op beurzen die diensten hebben opgeschort, als reactie op de acties van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Op het moment van schrijven staat de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta op $ 1.746 biljoen terwijl de dominantie van Bitcoin op 59,8% staat.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.