Te midden van uitbreiding van de industrie, worstelen crypto-bedrijven om vacatures te vullen

Er is aanzienlijke concurrentie tussen bedrijven om het juiste talent voor hun organisaties te vinden door het tekort aan vaardigheden onder het gespecialiseerde personeel van crypto. Cryptobedrijven vinden het enigszins moeilijk om de juiste kandidaten te vinden om vacatures in te vullen, volgens Bloomberg. Omdat deze bedrijven hun activiteiten over de hele wereld willen uitbreiden.

Niet alleen onder de crypto geassocieerde bedrijven bestaat de concurrentie voor bekwame en ervaren kandidaten. Echter, ook bij oude financiële instellingen die op cryptocurrency gerichte afdelingen opzetten. Wat nog meer bijdraagt ​​aan concurrentie voor het beperkte beschikbare personeelsbestand is dat zelfs de bredere fintech- en technologiedienstensector ook crypto betreedt.

Techgigant Apple plaatste in mei een vacature voor een business development manager voor alternatieve betalingen, waaronder cryptocurrency. De oprichter van cryptocurrency-gericht uitzendbureau Crypto Recruit, Neil Dundon, zei dat bedrijven problemen ondervinden bij het matchen van sollicitanten aan rollen. Naar verluidt, is het tekort aan vaardigheden een groot probleem.

Ondanks de toenemende belangstelling voor werkgelegenheid in de industrie. Bijvoorbeeld de baan bij Apple, vereist 10 jaar ervaring, met een trackrecord van minstens vijf jaar met alternatieve betalingsdiensten zoals cryptocurrency. Sommige bedrijven verlagen de verwachtingen op het gebied van vaardigheden en ervaring, volgens Dundon. Hij voegde toe dat in termen van ervaring, een of twee jaar goed genoeg is tegenwoordig.

Op dit moment is het tekort aan vaardigheden zo groot dat bedrijven een breder net uitwerpen, volgens Dundon. Naar verluidt, zijn kandidaten met “sterke crypto-kennis” een schaars goed. Om de vaardighedenkloof in de $ 1,4 biljoen industrie te overbruggen bieden universiteiten en hogescholen nu cryptocurrency- en blockchain-cursussen aan.

Om bepaalde rollen beschikbaar te maken voor werkomstandigheden op afstand, voeren bedrijven ook interne aanpassingen door in hun wervingsbeleid. Sommige bedrijven bieden nu rollen aan, aan meer geschoolde talenten die in het buitenland zijn gevestigd. Door geografische beperkingen die bedrijven vaak beperken tot een beperkte pool van vaardigheden.

Ook brengt concurreren met deze gevestigde organisaties problemen met zich mee met betrekking tot beloning. Om geschoolde werknemers aan te trekken moeten crypto-bedrijven dezelfde voordelen of zelfs grotere voordelen en prikkels bieden.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce