Search
Close this search box.

Theta kopen

Theta kopen

Theta is een erg interessante crypto met veel ontwikkelingen, zoals ook te lezen is ons artikel over Theta verwachtingen. In dit artikel geven wij een overzicht van de beste sites om Theta te kopen.

Indien je overtuigd van Theta bent en deze cryptocurrency wilt kopen, dan zijn hier verschillende exchanges en brokers voor.

De beste opties om Theta te kopen zijn:

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie

Theta kopen via iDeal? De beste opties op een rij

Wanneer je specifiek van iDeal wilt gebruik maken, dan is Bitvavo de beste optie. Bitvavo is een platform waar je direct Theta kan kopen via iDeal en deze in je wallet hier kan houden. Tevens zijn ze 100% Nederlands, hebben ze een uitstekende service en reputatie en is het platform erg gebruiksvriendelijk. Ook als je het wilt verkopen, kan je dit binnen een minuutje doen. Het is daarom een goede manier om eenvoudig Theta te kopen.

Ook is Theta het goedkoopste bij Bitvavo, omdat zij de laagste fees in rekening brengen. Wanneer je het daarom wilt kopen voor de laagste kosten, dan is deze bovengenoemde partij een goede keuze. Belangrijk om te onthouden is dat cryptocurrencies altijd risico met zich mee brengen, investeren is nooit zonder risico. Naast deze cryptocurrency kan je ook tientallen andere cryptocurrencies kopen en verkopen op dit platform.

Hoe werkt het kopen van Theta bij Bitvavo? Wij lichten het toe

Registreer een gratis account

Om Theta te kunnen kopen via Bitvavo moet je allereerst een gratis account aanmaken. Hiervoor ga je naar de website van Bitvavo en registreer je een account. Hierbij is het belangrijk dat je je eigen naam opgeeft, de naam die zowel in je paspoort of ander identiteitsbewijs, als op je bankrekening staat.

Je activeert je account door op de link te klikken die Bitvavo je mailt nadat je je geregistreerd hebt. Nadat je deze stappen doorlopen hebt kun je inloggen.

Nadat je je geregistreerd hebt is het belangrijk dat je meteen 2Factor-authenticatie (2FA) instelt. Dit is een extra beveiligingslaag die Bitvavo ingesteld heeft, om er zeker van te zijn dat je account niet gehackt wordt.

Verifieer je account en telefoonnummer

Nadat je je account aangemaakt hebt is het tijd om je account te laten verifiëren. Dit is een standaard verplichting voor aanbieders van financiële producten, en is gebaseerd op Europese wetgeving.

Het verificatieproces van Bitvavo kan snel en eenvoudig doorlopen worden, en kan gedaan worden via je mobiele telefoon, desktop of tablet. Je kunt hiervoor gebruikmaken van je paspoort, identiteitskaart, of rijbewijs. Na het uploaden van de foto(’s) van je identiteitsbewijs vraagt Bitvavo je 2 simpele opdrachten uit te voeren op je telefoon, door jezelf te filmen, om er zo zeker van te zijn dat jij de persoon bent die de account verifieert. Bitvavo doet dit om identiteitsfraude te voorkomen.

Deze handelingen kosten slechts enkele minuten.

Koop Theta

Nu komt het meest belangrijke: het daadwerkelijk kopen van Theta Ook dit gaat snel en eenvoudig. Om Theta te kunnen kopen moet je eerst Euro’s op je account zetten. Dit kan via meerdere betaalwijzen, waarvan iDeal waarschijnlijk de gemakkelijkste en snelste is.

Nadat je Euro’s op je account gezet hebt kies je ervoor deze Euro’s om te zetten in Theta (THETA)

Dit kun je doen door op je account- Theta board te zoeken naar de naam van de Theta Zodra je de crypto gevonden hebt geef je het bedrag in waarvoor je het wilt kopen, en nadat je op ‘kopen’ geklikt hebt, is de order compleet. Je hebt zojuist je eerste Theta -aankoop gedaan. Hierna zie je het direct in je wallet (portemonnee) staan!

Naast Bitvavo zijn er natuurlijk ook genoeg andere platformen, brokers en exchanges waar je deze crypto kan kopen. Hieronder vindt je andere goede opties:

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.