Twitter op hol over de $ 1 miljoen Bitcoin-weggeefactie van rapper met elk $ 11 aan waarde

De Bitcoin-vriendelijke betalingsapp van het in de VS gevestigde financiële dienstverlener Square, Cash App, werkt samen met Grammy-genomineerde rapper Megan Thee Stallion. Het gaat om een $ 1 miljoen Bitcoin (BTC) weggeefactie. Op 17 december kondigde Megan de promotiecampagne aan via Twitter. Op het moment van schrijven heeft het bericht meer dan 60.000 likes en 8.800 retweets ontvangen.

Om deel uit te maken van de weggeefactie, moedigde de rapper haar volgers aan om “#BITCOINMEG” te posten. Hoeveel BTC elke persoon zal ontvangen, maakt het bericht niet duidelijk. Het bericht leest: “Ik geef $ 1 miljoen in Bitcoin aan zoveel mogelijk hotties.” Op Twitter bevatten veel reacties screenshots van winnaars die aangeven dat ze elk 50.000 satoshis hadden ontvangen.

Op het moment van schrijven heeft elk van deze satoshis een waarde van ongeveer $ 11,40. Veel van Megans volgers lijken zich niet bewust te zijn van de waarde van de Bitcoin die individuele gebruikers ontvangen. De volgers reageerden op haar post met echografiebeelden van ongeboren baby’s, links naar aanmeldingsformulieren voor universiteiten en een verscheidenheid aan pechverhalen.

Zelfs met foto’s van lachende kinderen rondom kerstbomen in een poging om aan het hart van de rapper te trekken. Een gebruiker beweerde een Telsa te hebben gekocht nadat hij verkeerd had gelezen dat hij $ 50.000 zou ontvangen. William Clemente III, informatica deskundige, drong er bij Megans volgelingen op aan, te midden van de roep om hulp, om hun nieuwgevonden satoshis te hodlen.

Hierbij deelde hij, naast het pleidooi, een afbeelding met de waardevermindering van de Duitse Mark vergeleken met goud in de afgelopen eeuw. Clemente III riep op om niet te converteren. Verder gaf hij dat het hele punt hiervan is om het begrip van bitcoin te vergroten. Hij zei dat dollars rotzooi zijn en dat 30% van alle dollars dit jaar werd gedrukt. Clemente ging verder door te stellen dat aan de andere kant het tempo van de nieuwe aanvoer van BTC is gehalveerd.

Hij besloot met de opmerking dat Bitcoin exponentieel zal groeien vergeleken met de dollar omdat het schaars is. Het doel van de campagne om de acceptatie van Bitcoin en Cash App onder niet-crypto-autochtonen te stimuleren, lijkt grotendeels succesvol te zijn geweest. Veel fans van Megan verklaarden hierbij dat ze Cash App exclusief hadden gedownload om deel te nemen aan de weggeefactie.

Weer anderen gaven aan dat ze van plan zijn om verder onderzoek te doen naar crypto na hun eerste satoshis te hebben ontvangen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.