Valkyrie wordt gevolgd door ProShares in goedkeuring voor notering Bitcoin Strategy ETF

Het registratieverzoek voor Bitcoin Strategy ETF van ProShares is geaccepteerd door de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten. De aandelen zullen hierbij worden genoteerd op de Arca van de New York Stock Exchange. De SEC heeft de registratie van effecten van ProShares Trust’s Bitcoin (BTC) exchange-traded fund dat blootstelling biedt aan het crypto-actief met futures-contracten, geaccepteerd.

Zo gaf het bureau aan in een kennisgeving van 15 oktober. ProShares heeft ook een post-effectieve wijzigingsprospectus ingediend, waarin staat dat zijn ETF al op 18 oktober zou kunnen worden gelanceerd. Als de SEC de aanvraag officieel goedkeurd, zullen de activa worden genoteerd op NYSE Arca.

ProShares Bitcoin Strategy ETF zou worden vermeld met het tickersymbool BITO met 95 basispunten, werd gemeld door James Seyffart, Bloomberg-analist. Na het verzoek van het bedrijf om in augustus zijn aanvraag voor een Ether (ETH) ETF bij de SEC in te trekken, is de potentiële ProShares-notering gekomen. ProShares gaf toen aan dat het geen effecten had verkocht die verband hielden met het potentiële aanbod.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.