Verrassend goed geïnformeerd artikel over NFT’s gedropt door Paris Hilton

Paris Hilton onthulde dat ze optimistisch is over nonfungible tokens. Echter, niet alleen dat maar ook dat ze een goed begrip heeft van mogelijke toepassingen van de technologie. In een uitgebreide blogpost legde ze haar enthousiasme over de sector uit op woensdag. Hilton laat zien dat ze volgens haar alles leert over het onderwerp door zich onder te dompelen in de NFT-gemeenschap op sociale media.

In een blogpost met de titel ‘Ik ben enthousiast over NFT’s — You Should Be Too’. En dat ze samenwerkt met NFT-verzamelaars zoals WhaleShark, Illestrater, internetondernemer Kim Dotcom en de oprichters van Origin. Op Twitter heeft de 40-jarige 16,9 miljoen volgers en exploiteert 19 verschillende productlijnen. Hierbij genereerde haar parfumlijn tot nu toe alleen al meer dan $ 2,5 miljard.

Zij schreef dat ze NFT’s, of nonfungible tokens, ziet als de toekomst van de scheppende economie. Verder dat ze blockchain-technologie gebruiken om videomakers te helpen de waarde van hun werk te vergroten en het in realtime met fans te delen. Vaak wordt Hilton de ‘eerste social media-beïnvloeder ter wereld’ genoemd en omschrijft zichzelf als ‘#bossbabe’.

Op het gebied van de NFT lijkt Hilton zichzelf te willen positioneren als een autoriteit. In ieder geval voor een normaal publiek, terwijl ze zich voorbereidt op een nieuwe drop binnenkort. Het isoleren van thuis tijdens de wereldwijde pandemie had het belang van digitale werelden, en NFT’s, verlicht volgens de voormalige realityster. Omdat veel mensen hun leven online verplaatsen voor entertainment en sociale connectiviteit.

In het bijzonder wijst Hilton op de potentiële waarde van NFT’s in virtual reality. Zij geeft aan dat zij zich begon te realiseren hoe impactvol NFT’s kunnen en zullen zijn in virtuele werelden. Op iemands avatar kunnen digitale kunst, mode of branding allemaal worden weergegeven. Of in een virtuele omgeving, of worden geruild voor andere goederen. Hilton zei dat je nu al virtueel onroerend goed kunt kopen met behulp van NFT’s.

Volgens Hilton betaalde iemand in Axie Infinity, het virtuele dierenuniversum, $ 1,5 miljoen aan cryptovaluta voor negen plots. Je kunt ook virtuele auto’s kopen, ging Hilton verder. NFT’s kunnen de mode-industrie ook in staat stellen om hun ontwerpen en producten digitaal te presenteren, merkt Hilton op. Hierbij maakt de pandemie het momenteel moeilijk om modeshows te organiseren.

Gucci overweegt om naar NFT’s te gaan en zijn modekleding te symboliseren, meldde Cointelegraph deze week. Uit het voorbeeld van het tokeniseren van authentieke honkbalkaarten put Hilton als een manier om het basisconcept van NFT’s aan haar miljoenen fans uit te leggen. Hilton zei dat je als eigenaar van de kaart een token op de blockchain kunt maken die de authenticiteit van die honkbalkaart vertegenwoordigt.

En dat je het nu kunt ruilen of verkopen voor andere waardevolle goederen op de blockchain. Hilton is van mening dat NFT’s kunst democratiseren, omdat kunstenaars NFT-platforms kunnen gebruiken om rechtstreeks in contact te komen met een groot publiek en kopers. Tegelijkertijd vermijden ze poortwachters zoals galerieën, distributeurs en agenten.

Ook is de “#bossbabe” van mening dat de financiële beloningen eerlijker kunnen zijn. Dit omdat het individu zijn eigen financiële voorwaarden kan bepalen en een meerderheid van de inkomsten kan behouden. Met de stelling dat de mogelijke toepassingen voor de technologie zo breed zijn dat ze er nog maar net haar hoofd omheen begon te slaan, sloot Hilton af.

Hilton zei dat sommige van deze toepassingen zelfs onze manier van leven kunnen veranderen. Wat als we NFT’s zouden kunnen gebruiken als onderpand voor fysieke items, vroeg de ster zich af? Of als een manier om fysiek item te ruilen? Vroeg de “#bossbabe” zich ook nog af. Voordat de manie arriveerde in 2021, verkocht de persoonlijkheid van de sociale media haar eerste NFT in augustus 2020.

Het was een NFT met een schilderij van haar kat, dat voor $ 17.000 werd verkocht. Alle opbrengsten schonk ze aan de LA Food Bank, Meals On Wheels en BB4Homeless liefdadigheidsinstellingen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.