Volgens analist hoeft Bitcoin slechts voorbij $ 64K te streven om naar nieuwe all-time highs te stijgen

Terwijl een nieuwe analyse aantoonde dat het breken van $ 64.000 een nieuwe recordhoogte zou opleveren, bleef Bitcoin (BTC) op 5 november binnen bereik.

All time high BTC-prijs teleurstellend

BTC/USD trok weinig aandacht toen het horizontaal rond de $ 61.000 bewoog, toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan. De focus van analisten bleef stevig op altcoins na meerdere dagen van dergelijke bewegingen. Meerdere tokens bleven namelijk stijgen naar nieuwe recordhoogtes. Echter, het zou verrassend weinig kosten voordat de BTC-prijsactie zelf bullish zou worden, voor Cointelegraph-bijdrager Michaël van de Poppe.

Van de Poppe betoogde dat $ 64.000 een springplank zou zijn voor bulls, in zijn laatste YouTube-update van die dag, als BTC/USD er overtuigend doorheen zou breken. De hele week heeft het niveau als weerstand standgehouden en heeft meerdere uitbraakpogingen overleefd. Hij vatte samen dat ze nog steeds tussen $ 58.000 en $ 64.000 hakken. Hierbij is het gebied van $ 64.000 het belangrijke gebied dat doorbroken moet worden als BTC een nieuw record wil bereiken, volgens Van de Poppe.

Als een dergelijke gebeurtenis zou plaatsvinden, zou de volgende weerstandszone niet gevestigd worden totdat Bitcoin voorbij $ 72.000 was gestegen, voegde hij eraan toe. Verwacht werd dat november al een maand van uitersten zou zijn. Een terugkeer naar de zone van midden $ 50.000 voordat het eindigde op een hoogtepunt dat de $ 98.000 zou kunnen overschrijden, maakt ook deel uit van deze uitersten.

Echter, het leek onwaarschijnlijk dat $ 98.000 de maandelijkse afsluiting van het ‘worst-case scenario’ zou zijn, voor Van de Poppe. Hij vindt dat het heel moeilijk zal zijn om op dat niveau te komen. Bovendien vindt hij dat we ons misschien realiseren dat de cyclus langer kan duren dan de vorige halveringscycli van vier jaar.

Voor de top van de cyclus komt Januari 2022 erbij

Intussen heeft een onderzoek van PlanB uitgewezen dat de meerderheid van de respondenten denkt dat $ 288.000 bereikt zal zijn, voor het begin van 2022. PlanB is verantwoordelijk voor de minimale maandelijkse afsluitingsreeksen. Het is misschien moeilijk om het je tegen de huidige prijzen voor te stellen. Toch sluit dit aan bij meerdere waarnemingen, die 2021 volledig in lijn brengen met eerdere bullrun-jaren 2013 en 2017.

Marktdeelnemers stellen dat voor de top van deze vierjarige cyclus een stijging van de orde van grootte dan ook niet is uit te sluiten. TechDev, het populaire Twitter-account, schreef op vrijdag dat half december tot eind januari nog steeds zijn hoogste waarschijnlijkheidsvenster is. TechDev staat bekend om dergelijke vergelijkingen. Hij adviseerde te rekenen op het verhaal dat de cyclus je vertelt totdat het je een ander verhaal vertelt.

Eerder beschreef TechDev een automatisch cyclustop van maximaal $ 300.000.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce