Search
Close this search box.

Volgens cryptominer betekent China’s hardhandig optreden dat Bitcoin werkt

Kortgeleden werd China’s hardhandig optreden tegen Bitcoin (BTC)-mining en cryptocurrency-handel een belangrijke drijfveer voor de rode kandelaars op cryptomarkt grafieken. Echter, China’s verbod op crypto is “fantastisch nieuws” volgens een Bitcoin-mijningenieur. Een voormalig beveiligingsingenieur bij crypto-uitwisseling Gemini, Brandon Arvanaghi, vergeleek de harde houding van China tegen Bitcoin met het verbod van het land op Facebook en Google.

Het verbannen worden in China noemde Arvanaghi een overgangsrite voor gratis technologie. En hij benadrukte dat het harde optreden betekent dat Bitcoin niet faalt, maar dat het werkt. Hij voegde eraan toe dat het naties laat rillen in hun schoenen. Landen kiezen nu partij volgens Arvanaghi, waarbij China net zo reageert op Bitcoin als op grote westerse technologiebedrijven. Dit is ongelooflijk optimistisch voor Bitcoin op de lange en middellange termijn.

Momenteel stromen miners uit China naar de Verenigde Staten. In China is een telefoontje voldoende om een hele mining installatie te sluiten. Arvanaghi zei dat in de geschiedenis van planeet Aarde, Bitcoin de grootste waarde opslag is en dat niets zelfs maar vergelijkbaar is. Hij voegde eraan toe dat men hun rijkdom in termen van Bitcoin gaat waarderen. En dat de volatiliteit de belasting is die je betaald om aan de goede kant van deze handel te staan, volgens Arvanaghi.

De reis van Bitcoin vergeleek Arvanaghi ook met een videogame. Markt krakend nieuws zoals dalingen in de hash-snelheid of geopolitieke spanningen vormen de hoofdzaken bij deze vergelijking. En dit op weg naar de onvermijdelijke toestand waarin Bitcoin universeel wordt geïdentificeerd als de grootste waarde opslag ooit gezien, volgens Arvanaghi.

Miners over de hele wereld gaan ondertussen op zoek naar goedkope elektriciteit. En onlangs voorspelde Arvanaghi dat Texas een potentieel adres zal zijn. Volgens hem zijn er gouverneurs zoals Greg Abbott in Texas die crypto mining promoten. Hij voegde eraan toe dat het een echte industrie wordt in de Verenigde Staten, wat ongelooflijk gaat worden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.