Search
Close this search box.

Volgens handelaar filbfilb is het te laat voor Tether ‘FUD’, omdat de Bitcoin-prijs $ 63.000 zou bereiken

Cointelegraph Markets-analist filbfilb zegt dat Bitcoin (BTC) nooit meer hetzelfde zal zijn en dat het te laat is om Tether (USDT) te gebruiken als excuus om bearish te zijn. De populaire analist en mede-oprichter van handelssuite Decentrader gaf in een reeks tweets op 10 februari aan dat de kat uit de zak was om Bitcoin mainstream te maken.

Voor Bitcoin zijn de omstandigheden nu anders

Vanaf Tesla $ 1,5 miljard aan BTC heeft gekocht, is de gebruikelijke aanwezigheid van Bitcoin explosief toegenomen. Toch is niet eenieder hiervan overtuigd. Als redenen om bearish te zijn, wijzen sommigen binnen crypto-kringen nog steeds op de emissie en steun van stablecoin Tether. Geruchten blijven de ronde doen over het financiële drijfvermogen van de uitgever van Tether, zoals Cointelegraph meldde.

Ondanks meerdere tegenslagen en het stijgend aanbod van USDT met ongekende snelheden. filbfilb vatte samen dat het spel veranderd is en merkte op dat alleen al het dagelijkse afdrukken $ 1 miljard had bereikt. Prijsdoelen zijn voor de korte termijn als zodanig niet alleen $ 50.000, maar zelfs $ 63.000, met enkele consoliderende bewegingen onderweg erbij.

Hij voegde toe in een bericht aan abonnees van zijn Telegram-handelskanaal dat naar zijn mening het doel van de consolidatie ongeveer 52k is. Hij gaf verder aan hier een beetje een correctie te verwachten, maar dat de gemeten beweging in het algemeen richting 63k op zou gaan. Hij merkte op dat agressieve verkopers al te slim af zijn door de vraag.

Laat de bears maar

Hij voegde eraan toe, over het onderwerp bedrijfsadoptie dat er implicaties zijn die maar weinigen hebben overwogen. Hierdoor wordt de bearish kijk op Bitcoin verder overbodig. Consumenten zijn al indirect geïnteresseerd in Bitcoin en de prestaties van aandelen van bedrijven die al toewijzingen hebben gedaan, zullen het vuur aanwakkeren.

Hij schreef de mening niet te zijn toegedaan dat mensen begrijpen dat S & P500-bedrijven die Bitcoin bezitten, betekenen dat de pensioenen van mensen standaard worden blootgesteld aan Bitcoin. Hij schreef verder dat het percentage mensen dat in Bitcoin geïnvesteerd heeft, de massa al heeft bereikt en dat deze het gewoon niet eens weten.

Dat aandeelhouders Bitcoin-blootstelling zullen eisen, is te zien aan de premie in termen van aandelenstijging alleen al op MSTR, samen met de huidige economische omgeving, schreef filbfilb. En dat veel CT toch bearish zijn waarbij hij aviseerde nooit te moeten veranderen. Analisten van JPMorgan hebben voorzichtig beweerd dat maar weinig bedrijven Tesla en MicroStrategy op Bitcoin zullen volgen, door de vluchtigheid ervan.

De mening van filbfilb weerlegt deze week hun voorzichtige woorden. Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, nam in een gesprek met CNN, echter zelf de vluchtigheidsbelangen op zich. Hij gaf uitleg op basis van de langetermijnbelangen van aandeelhouders. Zo is Saylor van mening dat ze er de voorkeur aan geven dat hun geld elke zes maanden verdubbeld wordt.

In plaats van dat ze de komende acht jaar 75% van hun geld verliezen met een garantie, gaf hij mee aan het netwerk.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.