Search
Close this search box.

Volgens Tim Draper is Netflix misschien wel het volgende Fortune 100-bedrijf dat Bitcoin koopt

Miljardair Tim Draper, zegt dat Netflix misschien wel het volgende Fortune 100-bedrijf is dat Bitcoin (BTC) koopt. Bovendien zal Amazon het moeten accepteren. De seriële investeerder en hodler voorspelde in een verschijning op de Unstoppable Podcast op 28 februari dat van alle mogelijke kandidaten, Netflix zijn keuze is om BTC op de balans te zetten.

Draper gaf aan dat Netflix misschien de volgende grote is die volgt

Draper vroeg retorisch wie het kan zijn. Hij beantwoorde zijn eigen vraag met, Netflix. Hij is van mening dat Reed Hastings een zeer innovatieve man is en dat hij veel creatief denkwerk heeft. Bovendien is Draper van mening dat Hastings nog steeds de touwtjes in handen heeft bij Netflix. En daarom denkt hij dat Netflix misschien wel de volgende grote is die valt.

Betekenisvolle tekenen van institutionele buy-ins tegen de huidige prijzen blijven opduiken, daarom deze voorspelling. Hierbij zijn er op $ 48.000 de afgelopen week meerdere grote transacties bij Coinbase Pro gezien. MicroStrategy en Square, de klassieke kopers, hebben beide toegevoegd aan hun posities. Altijd optimistisch gestemd, was Draper van mening dat Amazon in de toekomst een directe Bitcoin-betalingsoptie zou toevoegen.

Hij zei dat Amazon wellicht binnenkort Bitcoin zal gaan accepteren. Hierbij wees Draper erop dat consumenten al jarenlang indirect producten met cryptovaluta kopen. Deze week heeft Amazon de beschikbaarheid van Ethereum toegevoegd aan zijn beheerde blockchain.

Wekelijkse hoogtepunten overschreden door BTC-prijs

Ondertussen zag Bitcoin zelf een verandering in zijn winst op woensdag. Hierbij verschoof BTC zich van de $ 40.000 regionen om hoogtepunten van $ 51.800 te bereiken. Sinds 25 februari is dit het hoogst. Hogere niveaus hielden aan op het moment van publicatie, met BTC/USD rond $ 51.500, handelaren volledig verrast gelaten. Scott Melker, de populaire handelaar, vatte samen dat het goed ging over de nachtelijke activiteit.

Melker gaf aan dat de prijs analytisch gezien, zowel uit de lokale bullvlag brak als het dalende kanaal. Nu handelt het ook boven het retracement niveau van 50% van de hele beweging. Het zou dus erg bullish zijn om boven de $ 50.600 aan te houden. Hij sprak de hoop uit om dit momentum te behouden. De vertraging van de Amerikaanse dollar als katalysator voor kortetermijnwinsten, was eerder door CoinTelegraph benadrukt.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.