Search
Close this search box.

Voor multi-chain DeFi-incubator haalt BSC’s Impossible Finance $ 7 miljoen op

Een Defi-protocol gebouwd op Binance Smart Chain, Impossible Finance, heeft een startfinancieringsronde van $ 7 miljoen voltooid. Het wordt ondersteund door meer dan 125 institutionele en angel-investeerders, waarbij het geld gaat naar de ontwikkeling van een multi-chain DeFi-incubator.

Durfkapitaalbedrijf True Ventures en kwantitatieve investeringsmaatschappij Alameda Research, blockchain-ontwikkelingsbedrijf Hashed en investeringsmaatschappij CMS Holdings, hebben de seed-ronde geleid. Op 9 april werd Impossible Finance gelanceerd op BSC en het protocol biedt momenteel DeFi-investeerders token-swaps, liquiditeitspools en inzetbeloningen via het Impossible Finance (IF)-token.

Voor de ontwikkeling van een ecosysteem met meerdere chains voor het project is de nieuwe financiering bestemd. Het project is van plan uit te breiden om Ethereum en Polygon te ondersteunen, samen met implementaties op laag-twee (L2) -oplossingen en andere platforms in de toekomst. Impossible ontwikkelt ook een geautomatiseerd market maker (AMM) liquiditeitsprotocol, als onderdeel van het multi-chain-ecosysteem.

Het AMM-liquiditeitsprotocol zal dienstdoen als de ruggengraat voor een gedecentraliseerde incubator en lanceerplatform voor nieuwe DeFi-projecten. En natuurlijk zal het protocol het gerelateerde Impossible Decentralized Incubator Access (IDIA) token lanceren.

In het licht van een golf van recente exploits op de BSC, waaronder een groeiende lijst van rug pulls en hacks, komen plannen om de ondersteuning voor Ethereum en Polygon uit te breiden, op het juiste moment. Zijn hacks en exploits op de een of andere manier endemisch voor hoe het platform werkt, of slechts een deel van zijn groeipijnen? Dit is de vraag die het oproept.

Het DeFi-protocol, BurgerSwap, werd in de afgelopen weken van $ 7,2 miljoen geplunderd bij een flash loan aanval. Dit vond samen plaats met het verlies van $ 6,3 miljoen van Belt Finance, nadat een hacker een fout in de kluis van dit opbrengstprotocol had misbruikt. Een hacker die een “enorme hoeveelheid” Binance Coin (BNB) leende en vervolgens de prijs van BUNNY manipuleerde en alles dumpte en de prijs van het actief volledig deed dalen, veroorzaakt zo een flash loan aanval van $ 200 miljoen bij PancakeBunny.

In een gecoördineerde aanval op zijn liquiditeitspool werd ook Spartan Protocol van 30 miljoen dollar leeggezogen. Gebruikers van het opbrengstkluisproject Meerkat Finance, verloren eerder dit jaar $ 31 miljoen op het platform door een vermeende rug pull door de ontwikkelaars. Een AMM-platform gebouwd op de BSC, Uranium Finance, was onderworpen aan een hack. Naar verluidt viel de hacker  binnen om een bug in de logica van de balansmodificatie van Uranium te misbruiken en daarbij $ 50 miljoen te stelen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.