Waarom Bitcoinscodepro gebruiken?

bitcoin codeHet is altijd moeilijk om een keuze te maken tussen alle handelssoftware die er beschikbaar is en beloven ze allemaal zowat hetzelfde: het analyseren van de markt en op grond daarvan en de ingestelde parameters een besluit nemen met een hoog slagingspercentage. Deze punten staan ook hoog aangeschreven bij Bitcoinscodepro en kan er ook worden gerekend op veel tevreden gebruikers, ook al is de software een relatieve nieuwkomer op de markt.

Geniet al veel belangstelling

Ondanks er sprake is van veel concurrentie, mag Bitcoin Code al rekenen op een ruime belangstelling. Dat komt niet alleen vanuit de richting van nieuwkomers op de markt, maar ook ervaren traders die zo een assistent goed kunnen gebruiken. Het geheim ligt in de snelheid waarmee de bot al veranderingen kan voorspellen en wordt beweerd dat het zelfs 0.01 seconde voor op de markt is. Dat kan alleen maar dankzij de mate waarin het algoritme op een efficiënte wijze de informatie van de verschillende handelssessies verzameld en vervolgens toetst aan een aantal parameters, waaronder ook historische. Daar kunnen weinigen aan tippen en lopen de winstverwachtingen met Bitcoin Code daarom flink op.

Handmatig criteria instellen is ook een populaire optie

Omdat de bot ook handelssignalen afgeeft, kan er worden gekeken naar manieren om de opdrachten voor het traden zelf uit te voeren. In dit geval is de bot dus een assistent die erop uit wordt gestuurd om de markt te verkennen en een advies uit te brengen. Het gaat trouwens niet alleen om Bitcoin, maar ook tal van andere cryptomunten. Door de markt over een breed vlak te gebruiken voor het behalen van winst wordt aan de ene kant het risico ook verkleint. Om te kijken wat de bot allemaal doet, hoeft er niet speciaal een software te worden opgeslagen.

Dit bericht is aangeleverd door een van onze samenwerkingen, het is niet in elkaar gezet als financieel advies.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo