Waarom je geautomatiseerde Crypto Trading een kans moet geven

Cryptocurrency trading is een nieuwe trending carrière keuze geworden, populair bij degenen die genoeg hadden van het kantoorleven. Echter, bijna 40% van de nieuwe handelaren stopt binnen een maand. Gebrek aan toewijding, rommelig time management, en onrealistische verwachtingen zijn slechts een paar redenen waarom mensen vroegtijdig stoppen.

Het goede nieuws is dat traden niet alles in beslag hoeft te nemen. Als u zich zorgen maakt dat u als nieuwe trader geen tijd meer zult hebben om uw hond uit te laten of zich een fatsoenlijke vrije dag te veroorloven, dan is dat zeker niet het geval. De meerderheid van de mensen in de industrie hebben hun routine geautomatiseerd en geoptimaliseerd met behulp van crypto trading bots. Een crypto trading bot helpt je een goede exit strategy crypto te bepalen.

Wat geautomatiseerd traden eigenlijk is

Geautomatiseerd traden is afhankelijk van een reeks vooraf bepaalde regels die algoritmen in staat stellen de markt te betreden en te verlaten. In principe betekent het dat u uw transacties niet handmatig hoeft te openen en te sluiten, de bot doet het voor u op basis van uw voorkeuren en marktsituatie. Algoritmische handel is vooral relevant voor beurzen en transacties met een groter volume. Onlangs heeft het zijn weg geplaveid naar de wereld van cryptocurrency.

In de crypto ruimte betekent geautomatiseerd handelen het gebruik van software (crypto bots) die werkt met signalen, verschillende filters en zelfs technische analyse. Gebruikers hoeven alleen maar een strategie te kiezen, hun voorkeuren in te stellen, en het programma doet de rest. De duidelijke voordelen van deze handelsmethode zijn emotieloze besluitvorming en 24/7 werking. Met andere woorden, een auto trading bot elimineert de menselijke factor.

Wat de andere voordelen van cryptobots betreft, is het vermeldenswaard dat ze u kunnen verlossen van saai manueel werk en ontelbare dagelijkse herhalingen van dezelfde acties, zoals het plaatsen en sluiten van orders en meer. Ook kunnen bots u behoeden voor het maken van slechte beslissingen gevoed door slechte stemmingen en emoties.

Cryptocurrency Bots in Actie

Vandaag de dag is er geen gebrek aan cryptocurrency bots, en de meeste van hen zullen je relatief vergelijkbare functionaliteit bieden (toch zijn sommige beter dan anderen). Deze bots verzamelen gegevens van de markt via API en analyseren deze. Het doel is om toekomstige prijzen te voorspellen en vervolgens koop- en verkooporders te plaatsen om winst te maken. Er wordt van uitgegaan dat hoe meer bronnen de bot gebruikt, hoe beter het resultaat.

U kunt trading bots gebruiken met de meerderheid van de mainstream beurzen, enz. Crypto Exchange HitBTC om de handel in crypto bots mogelijk te maken, gebruikt u uw beurs om API-sleutels te genereren en deze aan de bot toe te voegen. Dan moet u een handelsstrategie, handelspaar en gewenste positie kiezen. Later zult u in staat zijn om geavanceerde instellingen en hulpmiddelen aan te passen, zoals technische analyse indicatoren of een stop loss.

Hoewel cryptobots geen ultieme risicoloze handelservaring garanderen, kunnen ze onmisbare helpers worden wanneer ze correct worden ingesteld en geconfigureerd.

Het opzetten van een TradeSanta bot in 2022

Nadat de initiële instellingen zijn gemaakt, zal het platform u doorlinken naar de volgende pagina met meer gedetailleerde instellingen.

Hier kunt u uw take-profit doel kiezen, evenals uw trailing take-profit doel. Daarnaast kunt u een aantal extra orders en order volume instellen.

Gebruikt u liever instrumenten voor risicobeheer tijdens het handelen? Stel gewoon een stop loss in. Voor die van handelaren, die willen dat hun bot om technische analyse te gebruiken, kiezen welke indicatoren u het beste past.

En dat is eigenlijk hoe een crypto trading bot werkt. Na het opzetten van het een keer, zult u geen problemen meer met het opzetten van bots in de toekomst, hetzij vanaf een desktop of uw mobiele telefoon!

Waarom zijn TradeSanta en HitBTC een match?

TradeSanta ondersteunde de handel op HitBTC vanaf de dag dat het gelanceerd werd. Een van de redenen daarvoor is dat HitBTC een adequate speeltuin is voor de diverse functionaliteit die door TradeSanta bots wordt ondersteund.

HitBTC is een veteraan crypto beurs actief sinds 2013. Het platform is bekend voor bijna de grootste hoeveelheid van ondersteunde munten op de markt. In jaren, het opgedaan een enorme user base en aanzienlijke handelsvolume. Maar wat nog belangrijker is, HitBTC heeft de hele tijd nieuwe functies toegevoegd waardoor de beurs geschikt is voor alle soorten handelaren.

HitBTC stelt u in staat te handelen met meer dan 10 ordertypes, een kenmerk dat handelaren helpt om serieuze risico’s te vermijden. Marge handel, OTC-desk, en eeuwigdurende futures handel zijn hier, ook. TradeSanta bots zijn in staat om te werken met al deze functies, wat betekent dat ze u toelaten om het beste van HitBTC te nemen. Dus het maakt niet uit of uw belangrijkste passie margin trading is of dat u een spot trading persoon bent die te veel profiteert van immediate-or-cancel, u zult in staat zijn om uw ding te doen op HitBTC met TradeSanta.

Meer dan dat, HitBTC organiseert trading competities. In deze wedstrijden, moet je beter presteren dan andere deelnemers in het handelsvolume van een specifieke cryptomunt in een bepaald tijdsbestek. Dit kan een grote uitdaging zijn voor een TradeSanta bot. De winnaars worden beloond met extra hoeveelheden cryptomunten.
Samenvattend
Dat gezegd hebbende, als je erover denkt om jezelf wat meer tijd te besparen en toch je crypto-wielwinsten wilt laten rollen, kijk dan misschien eens naar crypto trading bots, want ze kunnen je leven aanzienlijk verbeteren!

Afkomstig van de Wall Street-cultuur, gaat geautomatiseerde handel langzaam over naar de crypto-niche, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van andere menselijke handelaren. Niet nodig om de markt de hele tijd in de gaten te houden, een toenemend aantal gesloten deals, een goede gezondheid en slaap – dit zijn niet eens alle voordelen van crypto robots.

Ze zijn gemakkelijk, ze zijn slim, en leuk – als je TradeSanta, de zeer goede plek om te beginnen voor een newbie en ga verder voor een professional. Wilt u meer weten? Schiet alle vragen op onze socials!

Twitter HitBTC

Telegram Channel

 

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo