Waarom zou je moeten investeren in crypto?

Naarmate de belangstelling voor cryptocurrencies blijft toenemen, vragen steeds meer beleggers zich af of ze al dan niet op de crypto-bandwagon moeten springen. Wat zijn nu de voor- en nadelen van beleggen in crypto? Hier volgt een blik op enkele van de belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen cryptocurrencies aan uw portefeuille toe te voegen. Eerst en vooral is een van de grootste verkoopargumenten van crypto’s hun potentieel voor hoge rendementen. In 2017 is de prijs van Bitcoin omhooggeschoten van ongeveer $1.000 naar meer dan $19.000, en andere crypto’s hebben soortgelijke stijgingen gezien. Hoewel er aan elk soort belegging altijd risico’s verbonden zijn, bieden crypto’s de mogelijkheid tot aanzienlijke winsten, als u uw aankopen goed timet.

Waarom we moeten overwegen cryptocurrencies aan onze portefeuille toe te voegen

Het lijdt geen twijfel dat cryptocurrency op dit moment een hot topic is. En met goede reden – het potentieel voor explosieve groei is er. Dus, waarom zou u in crypto moeten beleggen? Laten we eens kijken naar enkele van de redenen. Ten eerste zijn cryptocurrencies digitale munteenheden die encryptietechnieken gebruiken om het genereren van eenheden te regelen en om de overdracht van geld te verifiëren. Zij zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat zij niet onder controle staan van de regering of van een financiële instelling. Dat maakt ze tot een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor wie gecentraliseerd gezag wil vermijden. Ten tweede zijn cryptocurrency’s een uiterst volatiele activaklasse, wat betekent dat er kans is op aanzienlijke winsten (of verliezen). In 2017 ging de Bitcoin van een waarde van ongeveer $1.000.

Slimme manieren om geld te verdienen op de cryptomarkt

In de steeds veranderende wereld van de cryptocurrency zijn beleggers altijd op zoek naar nieuwe en slimmere manieren om geld te verdienen. Hier zijn een paar tips over hoe u precies dat kunt doen. Ten eerste, beleg in een mix van munteenheden. Zo kunt u uw risico zo klein mogelijk houden als één valuta het laat afweten. Ten tweede, leg niet al uw eieren in één mand. Spreid uw belegging over verschillende valuta’s om uw risico verder te spreiden. Ten slotte, wees geduldig! Cryptocurrency is een volatiele markt en de prijzen kunnen snel stijgen of dalen. Investeer niet meer dan u bereid bent te verliezen, en wees voorbereid op schommelingen in de waarde – Dat kan makkelijk met bitcoin loophole. Met deze tips in het achterhoofd kunt u met een gerust hart beginnen te investeren in de cryptomarkt, en uw winsten zien groeien!

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo