Waarvoor wordt Quantam AI gebruikt?

quantum aiEr wordt steeds meer gebruik gemaakt van Artificial Intelligence en is het een bijna ideale manier om de cryptowereld beter te doorgronden. Besluiten hoeven zo niet meer op basis van een algoritme genomen te worden, maar kan zo een programma zelf op een slimme manier de kansen afwegen en besluiten nemen. Bij Quantum AI is dat het geval en mag het zich erop beroepen vrij uniek te zijn tussen het aanbod van handelssoftware.

Een programma dat zoveel mogelijk als winst moet genereren

Voor de investeerder natuurlijk, maar ook voor de ontwikkelaars. Er wordt namelijk een percentage van 2% gehanteerd op de gemaakte winst. Dat is zeker een motivatie voor de ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat het programma meegaat met de ontwikkelingen op de markt. Quantum AI is dus als handelssoftware een erop uit om het uiterst te halen uit de inzet en een bedrag van € 250 al voldoende om een intrede te doen op de cryptomarkt. Ook ervaren traders die veel grotere bedragen in beheer hebben, maken gebruik van Quantum AI om de juiste besluiten te kunnen nemen.

De toegepaste tactieken spelen goed in op de volatiele markt

Op dagbasis is er binnen de cryptomarkt sprake van vele kleine koersveranderingen. De verschillen mogen dan niet zo groot zijn, maar wordt anders wanneer er gekeken wordt naar het cumulatief effect. Door steeds weer een daling of stijging van de koers te voorspellen en vervolgens over te gaan tot de koop of verkoop, kan er aan het eind van de dag worden gerekend op een mooie winst. Er wordt dus niet gewacht met het verhandelen wanneer er de koers grote sprongen begint te maken. Zelfs bij een “normale” dag op de cryptomarkt zal het te behalen rendement positief bedragen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.