De wallet van Robert werd goed gevuld, kijk maar! Update week 2

Twee weken geleden gingen wij als eerste cryptocommunity van Nederland van start. Na vorige week een licht aanloopverlies te hebben genomen keken we vol spanning naar de tweede week. Met het platform van Bitcoinmeester haalde Robert een rendement in dubbele cijfers. Dat kwam zo…

De eerste beleggingen via Bitcoinmeester

Na een mutatie had ik vorige week naast een klein aanloopverlies Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Binancecoin (BNB) Tezos (XTZ) en Basic Attention Token (BAT) in bezit.

Hoe verliep de week?

Doordat ik in mijn account bij Bitcoinmeester het vinkje ‘verberg alle coins die ik niet bezit’ had aangezet kon ik direct in de gaten houden hoe de koersen verliepen. Daarmee had ik ook direct een handig overzichtje met mijn investeringen.

De week begon spannend toen de Bitcoin (BTC) zaterdagmiddag ineens door de grens van $ 4.000,- schoot. Hier reageerden de koersen uiteraard op, maar ik besloot niet te bewegen. Immers, we hadden al eerder gezien dat de koersen na een plafond van $ 4.000,- weer snel naar beneden gingen.

Zo’n koerscorrectie bleef uit, de cryptomunten leken de hele week zijwaarts te bewegen. Vanmorgen (21 maart) schoten de koersen positief uit. Omdat de Bitcoin de $ 4.200,- grens niet doorbrak krijgen de koersen nu een correctie.

Aangezien de koersen van mijn investeringen goed liepen besloot ik lange tijd geen wijzigingen aan te brengen. Hierdoor heb ik vandaag pas mijn eerste transactie van deze week gedaan. Op basis van het koersverloop en de technische analyse lijkt de rek voor nu uit de Basic Attention Token en heb ik deze via de handige ‘direct omwisselen functie’ in de wallet van Robert omgewisseld voor VeChainThor (VET).

Wat was het rendement van de wallet van Robert?

Ondank dat de markt rustig leek maakte ik toch een rendement van ruim 10 % (10,61% om precies te zijn).

De gestaag stijgende koersen van Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) legden een stevige basis. De Basic Attention Token (BAT) presteerde neutraal en de BinanceCoin (BNB) maakte verlies. De grote aanjager van het rendement was dan ook de Tezos (XTZ) die vanaf eind vorige week een koerssprint doormaakt. Op diverse dagen was de groei meer dan 15%. Omdat hier een deel van mijn investering inzat profiteerde de portefeuille ook gedeeltelijk van de groei.

Hoe ziet de Wallet van Robert eruit?

Na de wissel van Basic Attention Token (BAT) en VeChainThor (VET) heb ik mijn wallet direct even bijgewerkt. Uiteraard hoeft dat niet als je zelf bij Bitcoinmeester investeert, je ziet dan alle resultaten en grafieken in één handig overzicht.

Mijn actuele wallet ziet er als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Vooruitzichten voor de komende week

Op dit moment (21 maart rond 18.00 uur) krijgen de koersen een kleine correctie te verwerken. Ik heb mijn analyses gedaan en zie dat deze, met uitzondering van de Basic Attention Coin (BAT) op groei en in het geval van Binance Coin (BNB) op sterk herstel duiden. Daarom hou ik mijn bezit met uitzondering van BAT. Wel zal ik goed volgen of de koers niet omslaat in een nieuwe bear-run. Daarnaast moeten ik zien of de nieuwe aanwinst VET inderdaad de juiste beslissing is. Ik blijf dus alert en informeer jullie direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook resultaten delen en koersverwachtingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo