Search
Close this search box.

Wekelijkse koersupdate week 35 door Crypto-Guide

Crypto-Guide.nl is een Nederlandse groep, bestaande uit traders en technisch analisten. Wij maken een wekelijkse nieuwsbrief, inclusief koersupdate. Wil je ons volgen? Je kan gratis met ons chatten in onze Telegramgroep:  t.me/cryptoguidecharts of volg ons op Twitter: @cryptoguide14. Instagram: @cryptoguide14. Ben je nieuw in de crypto wereld?


Wekelijkse koersupdate op de grafiek van Bitcoin door Crypto-Guide.

Op het moment van schrijven ligt de koers van Bitcoin op $11642 Voor op de week grafiek is er nog weinig veranderd ten opzichte van vorige week.

Als we kijken naar de weekgrafiek dan zien we dat de koers van Bitcoin zich nog steeds in de rode box bevind, dit is het laatste sterke weerstandslevel gebaseerd op koop/verkoop volume. We consolideren momenteel tussen de $12000 en de $11500 levels.

Bitcoin heeft higher highs weten te maken door 2 maal weten te sluiten boven de $11545, tevens is de koers door de 50% fib level heen gebroken ( $11400 ) wat nu een belangrijk support level is.  We kunnen nu dus vaststellen dat de $11545-$11400 op de Bitstamp weekgrafiek een belangrijk support level is geworden.  Graag willen we zien dat de weekgrafiek sluit boven deze levels om op korte termijn meer bullish actie te zien.

Weet Bitcoin uit de rode box te klimmen? Dan bevinden onze targets zich in de groene boxen in de grafiek. Wanneer de koers van Bitcoin sluit onder de $11.500 dan verwachten wij een gezonde retrace, de meest belangrijkste support levels op de week grafiek zijn $10.500 $10.000 en de point of control level ligt op $9.045 voor een verdere bullish scenario mogen we hier niet onder gaan sluiten.

Wanneer we verder inzoomen en de 4 uurs grafiek op bitstamp bekijken kunnen we het volgende vaststellen :

Op de onderstaande grafiek zien we dat  Bitcoin koers onder de accending tiangle was uitgebroken, en nu weer omhoog aan het kruipen is. Tijdens de uitbraak naar beneden zijn er 2 nieuwe patronen gevormd.

1.)  Een falling wedge (70% kans op een opwaartse beweging). Het target van deze falling wedge ligt op $12.384.
2.) Een dubbele bodem formatie, dit geeft een omkeer in een trend aan.

Om het target van $12.384 te behalen moet Bitcoin weer terug zien te klimmen in de accending triangle. Vervolgens willen wij graag zien dat er een 4hr kaars sluit boven de $11.800 wanneer dit is gebeurd hebben we een higer high gemaakt op de 4 uurs grafiek. (Dit is een bevestiging dat de trend aan het omkeren is.) Wanneer het bovenstaande niet word behaald, voorzien wij dat Bitcoin zijn support levels gaat opzoeken.

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.