Search
Close this search box.

Win Prijzen voor Hockey Weddenschappen in een Nieuw 1xBit Toernooi!

Hockey games zijn blijven winnen meer bekendheid van tijd tot tijd als het blijft verwelkomen meer fans uit alle delen van de wereld.

Het Ice on Fire is een nieuw toernooi van 1xBit. Interessant is dat spelers een betere kans hebben om enorme prijzen te claimen en de regels van het toernooi zijn eenvoudig. Vanaf 6 mei kunnen gebruikers weddenschappen plaatsen op alle ijshockeywedstrijden, en spelers met de langste winstreeks van weddenschappen krijgen een beloning. Daarom kunt u uw winnende kansen verhogen op basis van het aantal geplaatste weddenschappen.

Voordelen van 1xBit voor Ice on Fire

Zoals eerder gezegd, hoe meer spelers inzetten tijdens de promotie op ijshockey, hoe hoger de winkansen. Nog interessanter is dat spelers kunnen uitcashen als hun voorspellingen niet gaan zoals gepland. Dankzij de enorme beloning van meer dan 40 mBTC voor tien gelukkige gokkers, is dit veelbelovender. Spelers kunnen echter ook aanspraak maken op en genieten van enorme beloningen in andere ijshockeywedstrijden buiten dit Ice on Fire toernooi.

Om deel te nemen aan het toernooi, moeten spelers beginnen met een stress-vrij registratieproces dat alleen een e-mailadres vereist. 1xBit Spelers genieten van maximale anonimiteit, onmiddellijke uitbetalingen en geen bijkomende kosten of vergoedingen. Een succesvolle registratie op de site levert je een welkomstbonus van 7 BTC op. Spelers van de eerste tot de tiende positie delen meer dan 40 mBTC. Klinkt dit niet verbazingwekkend genoeg? Een enkele klik kan u al deze promoties opleveren, hoewel de voorwaarden van toepassing zijn. De volgende zijn de extra voordelen op 1xBit:

  • Uitgebreide sportlijsten: Buiten de Ice on Fire toernooien, voorziet 1xBit spelers van een breed scala aan sportlijsten. Spelers worden voorzien van verschillende marktopties zoals live weddenschappen en esports met grote titels. Dit stelt spelers in staat om hun keuze van marktopties te kiezen en te genieten van grotere kansen tijdens live gameplay.
  • Concurrerende cryptocurrencies: Onder andere concurrerende tegenhangers van 1xBit, biedt het platform haar spelers het grootste aantal cryptocurrencies, zelfs meer dan 40.
  • Royale welkomstbonus: Nieuwe spelers kunnen genieten van maximaal 7 BTC na het succesvol afronden van hun registratie. Ze kunnen deze welkomstbonus echter krijgen na het maken van hun stortingen voor de 1-4e keer. Elke stortingsfase heeft een bepaald aantal BTC eraan verbonden. Het registratieproces komt gemakkelijk en zou niet te veel gevoelige informatie van gokkers vereisen.
  • Gratis weddenschappen: 1xBit bedankt spelers voor hun loyaliteit aan de site. Afgezien van het feit dat ze een gelukkige winnaar zijn van de Ice on Fire toernooien, hebben spelers nog andere kansen om enorme gratis weddenschappen op hun account te ontvangen om nieuwe spellen uit te proberen en kunnen ze inzetten op evenementen met behulp van de gratis weddenschappen.
  • 100% weddenschapverzekering: de weddenschappen van spelers zijn beschermd, zelfs tot 100% met enkelvoudige en accumulatorweddenschappen. Een enkel spel kan tot 100% verzekerd worden om schade te voorkomen. Spelers kunnen meer vertrouwen opbouwen met deze functie omdat ze er zeker van zijn dat het gedekte deel terugkomt als er verliezen zijn in hun weddenschappen.

Conclusie

Er is geen einde aan de beloningen die in 1xBit toernooien liggen. Grijp de kans om eindeloze uitbetalingen, enorme beloningen en welkomstbonussen, en andere verbazingwekkende beloningen te maken.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.