Search
Close this search box.

$100K Bitcoin bull cycle is de perfecte achtergrond, $ 1 miljoen tegen 2035 volgens Bitcoin analist

Volgens de CEO van Nugget News, Alex Saunders, kan Bitcoin (BTC) in vijf jaar tijd groeien naar een prijs van $ 100.000 en tegen 2035 zelfs tot een bedrag van $1 miljoen. Dit zei hij in een interview met marktanalist bij Cointelegraph, Michaël van de Poppe. Saunders gaf op 18 november aan dat de huidige situatie de perfecte achtergrond is voor nieuwe hoogtepunten voor de Bitcoinprijs.

Tegen 2035 $1 miljoen per Bitcoin volgens Saunders

Saunders gaf aan dat als de huidige trend zich voortzet de komende weken, de prijs heel snel $ 20.000 zal bereiken. Hij zei verder dat het ook kan zijn dat het af en toe bereik zal hebben en hij hoopt op een positief bereik tot het volgend jaar. Toen Saunders sprak over de BTC-USD-ratio bewoog de BTC-prijs vanuit recente hoogtepunten van $ 18.400. De prijs bewoog verder breeduit en zit nu geconcentreerd op $ 17.700.

De rendementen waren heel snel, met wekelijks alleen al een prestatie van 15% rendement. Saunders was van mening dat, vooruitkijkend, zes of zeven cijfers voor de Bitcoinprijs nog ver wegwaren. Echter, door de combinatie van geld en acceptatie is er nu geen uitweg meer. Saunders vertelde aan Van de Poppe dat hij echt denkt dat Bitcoin binnen de komende vijf jaren zal stijgen naar $ 100.000.

Tegen die tijd zullen de vragen rijzen van als men zal proberen Bitcoin af te sluiten. Of als men zal nagaan hoe het te reguleren en te verhandelen, vertelde Saunders verder aan Van de Poppe. Saunders ging verder door te stellen dat als Bitcoin op deze zelfde voet door kan en al het geld op de wereld absorbeert, het kan werken als wereldwijde reservevaluta. En hij denkt dat binnen ongeveer 15 jaar Bitcoin op $ 1 miljoen kan staan per coin.

Vergeleken met bestaande prijsvoorspellingen lijken deze voorspellingen enigszins conservatief. Zo voorspelt de populaire stock-to-flow-serie, volgend jaar minstens $ 100.000 voor de Bitcoin. De bezorgdheid van Saunders over de legaliteit in het geval van grote prijsstijgingen weerspiegelen die van grote investeerder Ray Dalio. Laatstgenoemde had opmerkingen over Bitcoin die hem deze week veel publiciteit hebben opgeleverd.

Is Ether nu aan de beurt voor dramatische verandering in winsten?

Ondertussen zijn de voorspellingen nog beter voor de grootste altcoin Ether (ETH). Volgens Saunders’ voorspellingen is er een sterke potentie voor nieuwe recordhoogten voor de ETH-USD-ratio binnen een jaar en misschien zelfs eerder. Met het oog op de huidige prestaties zou dat bijna 200% winst vereisen van het huidig niveau van $ 470.

Zoals de meeste altcoins, heeft ook Ether gefaald om dezelfde recente vorderingen van Bitcoin te evenaren. Dit ondanks de recente lancering van het langverwachte Ethereum 2.0 en bijbehorende plan van aanpak dat het netwerk zal ombouwen. Toch is Van de Poppe het er mee eens dat de toekomst waarschijnlijk rooskleurig is Ether. Daarbij een volgende bull run die alleen stopt op een punt dat hoger staat dan de piek van de vorige.

Woensdag had hij het volgende te zeggen tegen zijn Twitter volgers. De volgende recordhoogte voor ETH zal waarschijnlijk tussen de $ 10.000 en $ 20.000 zitten.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.