Cross-chain DeFi-interoperabiliteit staat op de agenda nu Ren zich bij Alameda voegt

Ren werkt samen met Alameda om de decentralisatie tussen ketens te stimuleren.

Volgens een blogpost van CEO Taiyang Zhang, heeft cross-chain bridge-service Ren aangekondigd dat zijn ontwikkelingsteam zich bij Alameda zal voegen.

Als onderdeel van de aankondiging onthulde Zhang dat de concentratie van de verhuizing ligt op het inschakelen van Solana (SOL) ondersteuning voor RenVM – het cross-chain liquiditeits protocol van het project dat in mei 2020 werd gelanceerd.

Volgens Zhang worden de ontwikkelingswerkzaamheden voor de integratie momenteel gecontroleerd en de volledige implementatie zal naar verwachting tegen de zomer van start.

In een reactie op de aanstaande Solana-integratie merkte de CEO van het Ren-protocol op:

“De aanstaande ondersteuning voor Solana en integratie in Serum zullen helpen om nog meer volume en gebruikers naar RenVM te halen, waardoor het wordt versterkt als het meest gebruikte interoperabiliteitsnetwerk. RenVM zal nieuwe en diverse activa, nieuwe gebruikers en hogere inkomsten uit vergoedingen voor zijn node-operators zien.”

Zhang zei dat het partnerschap met Alameda kanalen zal verkennen om een ​​grotere decentralisatie van het RenVM-protocol te bereiken. Beide partners zullen inderdaad werken aan de testnet en mainnet-implementaties van Greycore.

Voor Zhang is de implicatie van dergelijke activiteiten gericht op het verbeteren van de interoperabiliteit tussen de ketens in de groeiende gedecentraliseerde financiële arena. Michael Burgess, Ren’s chief operating officer vertelde:

“Deze samenwerking zal zeker een zegen zijn voor de interoperabiliteit binnen DeFi. Niet alleen zal deelname aan Alameda helpen om de technologische decentralisatie van RenVM te versnellen, maar het Ren-team zal ook beschikken over alle middelen van Alameda.”

Volgens de Ren COO heeft het platform al meer dan $2,4 miljard aan cross-chain volume verwerkt, wat wijst op de aanzienlijke marktvalidatie voor gedecentraliseerde financiële interoperabiliteit. Door samen te werken met Alameda, zegt Burgess dat het Ren-team kan profiteren van de expertise van het onderzoeksbureau op het gebied van onder meer operationele groei en community governance-infrastructuur.

Het handelsvolume van Solana is de afgelopen weken aanzienlijk gestegen doordat traders op zoek waren naar alternatieven voor Ethereum, zoals eerder gemeld. In januari kondigde de Solana Foundation een ontwikkelingsfonds van $5 miljoen aan om de groei in Zuidoost-Azië te stimuleren.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.