Tekort aan Bitcoin heeft Wall Street FOMO BTC-whales in ‘plankton’ verandert

Instellingen maken een grap van de whales die onlangs een enorme invloed hadden op het marktsentiment onder de $ 20.000.

Aangezien de oorspronkelijke whales hun munten blijven verkopen aan grotere institutionele kopers, ziet Bitcoin (BTC) een nieuw soort “flippening” boven de $20.000.

Ondanks langetermijnbeleggers zich haasten om BTC met winst te ontladen, laat gegevens van on-chain analytics-service CryptoQuant zien dat de vraag van kopers hen nog steeds overtreft.

Volgens analist: Bitcoin-whales “klein” in vergelijking met nieuwe kopers.

Nu BTC/USD doorgaat met het ervaren van nieuwe hoogtepunten, beginnen de “oorspronkelijke” whales op plankton te lijken nu instellingen in de rij staan om massaal te kopen.

De uitstromen bereikten jaarlijkse hoogtepunten in de uren voordat $ 20.000 voor het eerst in de geschiedenis brak, volgens de CryptoQuant-gegevens over uitwisselingen. Het gecombineerde tekort aan BTC op beurzen en institutionele aankopen in over-the-counter-locaties legt de basis voor een gevecht over het resterende aanbod – en prijsstijgingen zijn de enige logische oplossing.

Danny Scott, CEO van exchange Coin Corner, gevestigd in de Verenigde Koninkrijk, had dit samengevat over de status quo –

“Ik herhaal … de liquiditeitscrisis komt eraan”

Zelfs Ki Young Ju, CEO van CryptoQuant, die zei dat hij Bitcoin shortte op $ 20.800, gaf toe dat hij verrast was door de whales activiteit.

Hij tweette dit terwijl de markt grote verkopen bleef absorberen.

“Zal de volgende keer focussen op de grotere whales,”

“OG-whales waren kleine whales.”

Vervolgens benadrukte K wat hij beschreef als “enorme” uitstroom van Exchange Coinbase als bewijs van de institutionele over-the-counter of OTC-activiteiten. De huidige BTC-reserves op beurzen bevinden zich op het laagste niveau sinds november 2018.

Dit is wat hij schreef naast een geannoteerde grafiek:

“Het lijkt erop dat enorme uitstroom van Coinbase gewoonlijk naar hun nieuwe koude portemonnee gaat voor bewaring/OTC die 6000-8000 $ BTC bevatte. #Greyscale gebruikt #GenesisTrading voor het kopen van Bitcoins, en #GenesisTrading gebruikt Coinbase Custody”

Het einde van buy-ins is nog niet in zicht volgens de asset beheerder.

Deze maand wordt de mate van institutionele acceptatie snel een orde van grootte belangrijker, zoals CoinTelegraph meddle.

Naast dat Guggenheim een prijsevaluatie van $ 400.000 gaf, bevestigde hedgefonds One River Asset Management woensdag dat het van plan was om zijn Bitcoin- en Ether (ETH) -belangen tegen 2021 op meer dan $1 miljard te brengen.

Bloomberg had CEO Eric Peters geciteerd –

“Er zal een generatie-allocatie zijn naar deze nieuwe beleggingscategorie”

“De flows zijn nog maar net begonnen.”

Het doel van $1 miljard zet One River onmiddellijk op tegen de grootste crypto-instellingen, waaronder Grayscale, die deze week zelf zijn totale activa meer dan $13 miljard onder beheer namen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.