Binance Coin zet een nieuw all-time high te midden van torenhoge activiteit op BSC

Binance Coin is nu de vierde grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie met een prijs die de $200 nadert.

In februari heeft Binance Coin (BNB) zijn tweede grote rally gekend, culminerend in een nieuw record van $195, nadat de tokenprijs meer dan $80 was toegevoegd in de afgelopen 24-uurs handelsperiode.

De stijging van 42% op donderdag betekent dat BNB alleen al in februari meer dan verviervoudigd is, met een stijging sinds het begin van het jaar van meer dan 413%.

Volgens CoinMarketCap, heeft de huidige prijsstijging BNB naar de vierde plek op de ranglijst van cryptomarktkapitalisatie gebrach. Gegevens van Coingecko plaatsen BNB echter nog steeds op de zesde plaats onder zowel Polkadot (DOT) als Cardano (ADA).

De huidige rally van BNB is ook gekomen te midden van een nieuw 24-uurs handelsrecord voor het ruiltoken. Volgens Coingecko bedraagt ​​het 24-uursvolume van BNB $8,3 miljard op het moment van schrijven, wat aanzienlijk hoger is dan de $7,52 miljard die werd vastgesteld tijdens de vorige all-time high rally op 10 februari.

Na het overschrijden van het weerstandspunt van $150, plaatst commentaar op sociale media het psychologische niveau van $200 als de volgende belangrijke mijlpaal voor BNB.

BNB geniet ook van de effecten van de aanzienlijke toename van de activiteit op de Binance Smart Chain. Volgens gegevens van Defistation is de totale waarde die op de BSC is vergrendeld de afgelopen 24 uur met meer dan 20% gestegen en bedraagt ​​nu ongeveer $8 miljard. Dit cijfer plaatst de totale waarde van BSC op ongeveer een vijfde van de DeFi-scène van Ethereum.

Zoals eerder gemeld door, werd de gedecentraliseerde Exchange PancakeSwap onlangs het eerste miljardenproject op de BSC. PancakeSwap staat momenteel alleen op de tweede plaats na Uniswap wat betreft het 24-uurs handelsvolume.

Hoge gaskosten op Ethereum stimuleren naar verluidt meer activiteit in alternatieve DeFi-omgevingen zoals BSC. Inderdaad, de BSC-gemeenschap heeft onlangs gestemd om de transactiekosten te verlagen van 15 Gwei naar 10 Gwei.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.