Cryptoclan Cryptolunch 30-11: koersen Bitcoin en Altcoins dalen. Welke celebs hebben BTC? Wie heeft spijt?

Gisteren zagen we in de cryptolunch voor de tweede dag op rij stijgende koersen voor de Bitcoin en Altcoins. Vandaag is dat helaas niet het geval. We willen jouw humeur voor het weekend niet bederven, dus vandaag een overzicht van 5 muzikale beroemdheden die Bitcoins hebben. Ook hebben we een celebrity met spijt dat ze haar kans niet heeft gegrepen. Geniet van de lunch!

Bitcoin en Altcoins zakken terug

De cryptolunch was gisteren gedecoreerd met mooie, groene koersen. Vandaag is het decor wat grimmiger. Na een positieve start van de dag noteren de Bitcoin en Altcoins nu op 1 uitzondering na rode cijfers. Is dit de pas op de plaats voor de komende bull-rally of moeten we een nieuwe zoektocht naar de koersbodem verwachten? Bekijk het grafische crypto-overzicht en oordeel zelf.

Cryptolunch 30 november: koersen Bitcoin en Altcoins hard onderuit. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Ook buiten de top 10 gaan de Altcoins onderuit. Het verlies hoeft (nog) niet in dubbele cijfers geschreven te worden, al komt de Tezos (XTZ) met – 9,41% wel dichtbij. Gemiddeld verliezen de munten nu zo’n 5%.

Uiteraard bieden we je vanavond in onze CryptoClan Daily een nieuw koersoverzicht aan. Ook bieden we je dan een CryptoDaily Special, waarin we vooruit kijken naar de toekomst van de Blockchain in de komende jaren. Tot slot bieden we ook nog een mooie weggeefactie voor onze abonnees, dus alle reden om nu lid te worden. Meldt jij je gratis aan?

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_b4c8a”][/cp_modal]

Celebrities in Bitcoin

Vanmorgen werd bekend dat de bekende bokser Floyd Mayweather geschikt heeft met de SEC vanwege zijn betrokkenheid bij een ongeregistreerde ICO. Dit inspireerde ons. Welke vijf beroemde artiesten zijn actief met Bitcoin? Uiteraard zijn er altijd artiesten die de boot missen…

  • Snoop Dogg

Snoop Dogg heeft naast een indrukwekkende Rap-carrière ook een liefdadigheidsproject voor jeugdsport opgezet en (klaarblijkelijk) interesse voor cryptovaluta. In 2013 twitterde hij namelijk al dat hij zijn albums voor Bitcoin wilde verkopen. Ook nam hij voor zijn sportproject in 2017 een donatie van 1.500 SparkleCOINs aan. Deze donatie was toen $ 55.000,- waard.

Een van zijn grootste hits sluit helaas aan bij de koersontwikkeling van vanochtend.

  • Melanie Brown

Naast Snoop Dog was Spicegirl Mel B ook een vroege bewonderaar van cryptovaluta. In 2013 maakte ze als Melanie Brown een solo-hit met de titel ‘For once in my life’.  Deze kon je met Bitcoin betalen.

  • Childish Gambino

Childish Gambino is het alter ego van acteur Donald Glover. In 2013 maakte hij het album ‘Because the internet’. In een interview vertelde hij toen al de waarde van Bitcoin in te zien. Herfst 2018 had hij een enorme hit met ‘I feel like summer’.

  • The Game

Rapper The Game ging nog een stap verder. In 2017 was hij een van de promotors van de ICO Paragon. Dit initiatief wil de handel in legale canabis via de Blockchain organiseren. Inmiddels is Paragon een bestaande cryptomunt.

  • Nas

Ook rapper Nas was in 2014 een van de eerste enthousiastelingen over de Bitcoin. Hij zei toen in dit interview: “”[Bitcoin] will evolve into an industry as big, if not bigger, than the Internet. My man Ben Horowitz really opened my eyes to that point. This isn’t of the Internet age, bitcoin is its own age.”

And the loser is….

In 2012 kreeg een zeer bekende zangeres een aanbod om van huis uit een optreden te geven voor de online community van Second Life. Ze kon er honderdduizenden Bitcoins voor krijgen. De koers was toen nog erg laag, dus bedankte ze beleefd. Wie deze (on)gelukkige was? Lilly Allen. Inderdaad…

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce