Cryptolunch 24-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief uit het weekend

In onze cryptolunch van afgelopen vrijdag meldden we dat er een lichte stagnatie te zien was. Nu de cryptokoersen na het weekend weer aan een nieuwe handelsweek begonnen zijn is de stagnatie gelukkig weer voorbij. Sterker nog, het lijkt of de volgende etappe van een eindejaarsrally begonnen is. Met onze cryptokoers overzichten brengen we je direct op de hoogte. Daarnaast brengen we in onze cryptolunch-special een vooruitblik op wat 2019 voor Ripple (XRP) kan brengen.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

Vandaag zien we met uitzondering van de Tether (USDT) uitsluitend positieve cijfers. De koers van de Bitcoin en koersen van Altcoins stijgen. Dat de Tether daalt is geen slecht teken. Het toont aan dat mensen minder stabiliteit zoeken. We zijn benieuwd hoe de koersen zich vandaag ontwikkelen. In ons grafische crypto-overzicht zie je de resultaten in een oogopslag.

CryptoClan cryptolunch 24-12 positieve koers Bitcoin en Altcoins
CryptoClan cryptolunch 24 december: positieve koers Bitcoin en Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunchoverzicht overige Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 zien we stevig herstel in de koersen van de Altcoins. De Waves (WAVES) is de enige echt negatieve cryptokoers, maar dat is gezien de sterke stijgingen niet abnormaal. De kleine dalingen bij Iota (MIOTA) en Ontology (ONT) lijken eerder ongunstige momentopnamen in een normaal koersverloop.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: wat verwachten we van de Ripple (XRP) in 2019?

In deze tijd van het jaar kijken we terug en blikken we vooruit. Vandaag naar aanleiding van het nieuws dat een listing op cryptobeurs Binance aanstaande is een vooruitblik op de Ripple (XRP). Wat kunnen we in 2019 van deze cryptomunt verwachten? Je leest het in deze bijdrage.

Cryptoclan in kerstsfeer

Op eerste en tweede kerstdag zullen wij geen cryptolunch publiceren. Uiteraard houden we je wel dagelijks op de hoogte van de koersen en sturen wij je een update. Dit is bij uitzondering een iets andere vorm dan je met de CryptoDaily gewend bent. Donderdag zijn wij weer terug met de normale nieuwsvoorzieningen. Uiteraard verschijnt er vanavond een reguliere CryptoDaily met special en wensen we je alvast hele fijne feestdagen!

CryptoDaily met Special: vanavond cryptotaal: veel gebruikte Blockchain termen

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce