Cryptolunch crypto-overzicht: Slecht nieuws zorgt wellicht voor stagnatie stijging

De cryptolunch van gisteren zag er groen uit. Tijdens deze lunch zijn de koersen van Bitcoin en Altcoins in een dipje. Is dit een normale reactie of een gevolg van slecht nieuws over cryptobeurs Upbit? De middag zal het wellicht leren.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

We zien een kleine stagnatie van de stijgingen. Hoewel er genoeg mooie koersresultaten overblijven zien we her en der wat rode cijfers. Dit is op zich niet ongebruikelijk in een stijgende markt. Vaak wordt dit veroorzaakt door investeerders die óf hun winst nemen óf twijfelen of ze in moeten stappen. In dit geval weten we niet zeker of dat de oorzaak is. Er zijn namelijk door het nieuws rond Upbit (zie hieronder) veel mutaties in Azië. In hoeverre dit verschuivingen of winstnemingen zijn is nog niet bekend. Het is op dit moment nog te vroeg om in te schatten wat het effect op de rest van de markt kan zijn. Voorzichtigheid lijkt echter geboden.

Cryptolunch 21 december: stijging koers Bitcoin en Altcoins stagneert.
Cryptolunch 21 december: stijging koers Bitcoin en Altcoins stagneert. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunchoverzicht overige Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 is het beeld van de Altcoins gematigder.

Crypto overzicht koersen top 25
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: crypto-exchange Upbit in opspraak. Stagneren de koersen?

Arrestaties, handel met voorkennis en onrechtmatige verrijking. Het nieuws rond Upbit is niet mals. Stagneren hierdoor de koersstijgingen?

CryptoDaily met Special: vanavond influencers over de Bitcoin in 2019

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.