De live cryptokoersen van Bitcoin en Altcoins zijn onmisbaar wanneer je in cryptovaluta wilt handelen. Weet jij anders hoe de markt beweegt? Hoe presteren jouw beleggingen? Ons overzicht van live cryptokoersen van Bitcoin en Altcoins geven je real-life inzicht in de stand van zaken. Dit doen we uiteraard gratis.

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Bekijk de live cryptokoersen voor Bitcoin en Altcoins direct

Hieronder zie je de live cryptokoersen van de Bitcoin en meer dan 1.500 altcoins, gesorteerd naar marktaandeel in de afgelopen 24 uur. Standaard staat het overzicht ingesteld op EUR (EUR), maar je kunt de rekenvaluta eenvoudig omzetten. In het dropdownmenu kun je kiezen welke valuta je wilt gebruiken.

Door de pijltoetsen boven en onder het overzicht te gebruiken kun je alle koersen bekijken. Als je op zoek bent naar de koersen van een specifieke munt kun je de naam van deze munt intikken in het zoekveld. Al na enkele letters verschijnt een overzicht. Je kunt jouw favoriete munt dan direct selecteren.

Overzicht van live cryptokoersen voor Bitcoin en Altcoins

[coin-market-cap id=”287″]

Wil je zelf in cryptovaluta handelen?

Als je zelf in cryptovaluta wilt handelen moet je dat doen via een crypto-exchange of cryptobeurs. Er zijn in Nederland 2 cryptobeurzen:

Mocht je willen handelen in een valuta die niet op Bitvavo of Litebit wordt aangeboden of kies je liever voor een buitenlandse exchange? Dan is Changelly wellicht een alternatief. Met 133 internationale cryptomunten zou je hier eenvoudig moeten kunnen slagen.

Op onze pagina over cryptobeurzen lees je exact wat je moet weten over de diverse beurzen en vindt je een antwoord op veel gestelde vragen over beurzen.

Wil je met ons in contact blijven?

We bieden je elke werkdag tussen 17.30 en 18 uur het dagelijkse crypto-overzicht. Zo weet je direct na werktijd of je ‘s avonds jouw beleggingen moet monitoren of dat je gerust achterover kunt liggen en alvast kun fantaseren over een goede bestemming voor de winsten. Om het je nog makkelijker te maken mailen we dit crypto-overzicht graag gratis naar je. Je kunt onderaan de pagina jouw e-mailadres achterlaten als je dat wilt.


Volg CryptoClan op Facebook


Natuurlijk willen we als community zo veel mogelijk met en voor jou als lezer betekenen. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen.

[cp_popup display=”inline” style_id=”4530″ step_id = “1”][/cp_popup]