Search
Close this search box.

Koers Bitcoin via call optie voor $ 100.000 naar $ 10 miljoen?

De koers van de Bitcoin is de laatste weken nogal volatiel, om het eens positief uit te drukken. Toch is het vertrouwen van beleggers op lange termijn rotsvast. Inmiddels worden de eerste call opties op een koers van $ 100.000,- aangeboden en zou de koers binnen 10 jaar op $ 10 miljoen kunnen liggen. Wij leggen het uit.

Toch is het vertrouwen van beleggers op lange termijn rotsvast. Inmiddels worden de eerste call opties op een koers van $ 100.000,- aangeboden en zou de koers binnen 10 jaar op $ 10 miljoen kunnen liggen. Wij leggen het uit.

Call optie op $ 100.000,- aangeboden

Op 17 juli maakte handelshuis LedgerX bekend dat zij call opties aan gaan bieden die uitkeren wanneer de Bitcoin per eind december 2020 $ 100.000,- waard is.

[affcoups id=”2229″]

Natuurlijk gaan de gedachten dan gelijk uit naar John McAfee die er een lief ding onder verwedt dat dit gaat gebeuren.

De opties zijn voorlopig alleen beschikbaar voor grote beleggers die een vermogen van $ 10 miljoen tot $ 1 miljard inleggen, maar men heeft inmiddels ook een vergunning van Amerikaanse toezichthouders voor het aanbieden van Bitcoin-opties aan kleine beleggers, dus wie weet.

LedgerX claimt dat de interesse groot is, al moet er nog wel wat gebeuren. Zo zou er een marktvolume nodig zijn van twee triljoen en moet de waarde dus ongeveer vertienvoudigen. Hoewel dit vergezocht lijkt is dit gezien de historie van de Bitcoin in de afgelopen 10 jaar niet onmogelijk.

Bitcoin op weg naar $ 10 miljoen?

Sterker nog, wie de historische koersen bekijkt komt tot hele andere inzichten.

Analist ‘Plan B’ heeft inmiddels een reputatie opgebouwd. Op basis van ‘stock-to-flow’ analyses maakt hij accurate inschattingen van de koersen van goud, zilver en cryptomunten. Hij maakte eenzelfde analyse voor de koers van Bitcoin op basis van de historische gegevens over de maand oktober. Hij deelde zijn bevindingen op Twitter:

Je ziet het goed, hij verwacht dat we rond 2024 een koers van $ 1 miljoen kunnen zien en rond 2028 een koers van $ 10 miljoen. Niet toevallig is dit steeds op of na de geplande volgende mining halvings. Overigens is deze analist voor zover bekend de eerste serieuze analist die een koers van $ 10 miljoen als reëel durft te benoemen.

[affcoups id=”3782″]

Wij zeggen dan ‘al is het de helft, dan is het nog veel.’ Hoe dan ook breken er spannende tijden aan voor de Bitcoin en andere cryptomunten.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.