Bitcoin in 2019: voorspellingen van influencers en deskundigen

Aan het eind van het jaar kijken veel mensen vooruit. Een van de meest gestelde vragen die men in de wereld van cryptovaluta stelt is: “Wat doet de Bitcoin in 2019?” In dit artikel tonen we je de laatste voorspellingen. Als het goed is krijg je daar een warm kerst gevoel van, want de influencers zijn erg positief. Wij zetten in deze kerstspecial een aantal voorspellingen op een rij.

Afgelopen vrijdag brachten we al vooruitblikken op de koers van de Bitcoin in 2019 van vier experts. Inmiddels vonden we meer crypto-influencers die hun verwachtingen voor de Bitcoin in 2019 wilden delen. Daarom hieronder een nieuw overzicht.

John McAfee voorspelt dat de Bitcoin stijgt in 2019

In zijn tweet gaat hij ervan uit dat de Bitcoin eind 2020 miljoenen op het bord zet. Op basis van zijn rekenmodellen zou de koers volgend jaar dus sterk moeten stijgen om dat te halen. Hij ‘belooft’ dat hij een bepaald lichaamsdeel opeet als dit niet gebeurt. Uiteraard gunnen wij niemand zoiets lulligs, dus wij hopen dat deze kerstvoorspelling uitkomt.

John-McAfee-stijging-bitcoin-2019
John McAfee belooft stijgende Bitcoinkoers in 2019 op het bord, anders legt hij er iets anders op.

Cameron Winklevoss – oprichter Gemini en initiatiefnemer Bakkt

De gebroeders Winklevoss zijn druk bezig met cryptohandelsplatform Bakkt. Er zijn dan ook weinig mensen die zo intens met koersen bezig zijn als zij. Gevraagd naar zijn voorspelling geeft Cameron Winklevoss aan dat hij verwacht dat Bitcoin de disruptor blijkt van de goudmarkt. Ook verwacht hij dat de Bitcoin tussen nu en 20 jaar $ 320.000,- waard kan zijn. Ook op korte termijn verwacht hij sterke koersstijgingen omdat de munt nu volgens hem ondergewaardeerd is.

Bobby Lee – CEO van BTCC Exchange

De voorzitter van de eerste Chinese beurs voor cryptovaluta ziet net als John McAfee een koers van een miljoen, maar dan over 10 jaar. Hij verwacht dat de koers van de Bitcoin in 2019 eerst naar $ 10.000,- gaat voordat deze via stappen van $ 100.000,- over 10 jaar een miljoen waard zal zijn.

Llew Claasen – voorzitter van de Blockchain foundation

Als iemand iets zou moeten weten van de koers van de Bitcoin in 2019 zou dat deze heer moeten zijn. Hij is immers de schatbewaarder van de Bitcoin. Hij verwacht dat de Bitcoin de $ 40.000,- kan halen.

David Thomas – directeur GlobalBlock digital asset brokerage

De voorspelling van deze expert is gebaseerd op historische trends. Op basis van eerdere koersbewegingen ontdekte hij een patroon. Na een ‘hoogste punt’ volgt er een koerscorrectie en een nieuwe golfbeweging. Gemiddeld duurt het nadat zo’n hoogste punt bereikt is 67 weken voordat er een nieuw record gebroken wordt. Als we deze lijn doortrekken zou de koers dus april 2019 een nieuw record moeten breken. Hij verwacht echter dat dit patroon in 2019 niet doorgezet kan worden omdat institutionele investeerders niet instappen. Hij schat dan ook voor eind 2019 een koers van tussen $ 8.000 en $ 10.000.

Wordt de Bitcoin in 2019 overtroefd door de Ripple (XRP)?

Natuurlijk kan de Bitcoin in 2019 sterk stijgen. Er zijn echter ook redenen om vooral een stijging bij Altcoins te verwachten. In dit artikel leggen we met 5 argumenten uit waarom 2019 weleens het jaar van de Ripple (XRP) zou kunnen worden.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce