Search
Close this search box.

Update John McAfee en Justin Sun

Eerder deze week zagen we breaking nieuws over Justin Sun en John McAfee. Inmiddels kunnen we in beide zaken een update geven.

Update John McAfee roept vragen op

Toen wij meldden dat John McAfee en zijn entourage waren aangehouden op hun schip “The Great Mystery” was er sprake van paniek onder zijn volgers.

[affcoups id=”2229″]

McAfee maakt er namelijk geen geheim van dat hij wordt gevolgd door diverse geheime diensten. Ook riposteert hij herhaaldelijk dat de Amerikaanse autoriteiten hem willen oppakken voor belastingzaken. Dit is zelfs de reden dat hij Amerika is ontvlucht en nu zijn presidentiële campagne in ballingschap voert.

In dat licht bezien roept het laatste nieuws over hem vragen op. Via zijn Twitter-aacount werd gisteravond namelijk bekend gemaakt dat hij op het punt staat om samen met zijn vrouw en de rest van de crew vrijgelaten te worden.

Het blijkt inmiddels dat het gezelschap niet aangehouden is door de Amerikaanse autoriteiten. De havenautoriteit van Puerto Plata op de Dominicaanse Republiek maakte namelijk bekend dat zij de arrestaties hebben verricht. De reden hiervoor is dat er wapens aan boord van zijn schip zijn.

Het feit dat zij na een dag al worden vrijgelaten roept vragen op. Immers, de Dominicaanse Republiek heeft een uitleveringsverdrag met Amerika. Als de Amerikaanse autoriteiten echt zo hard naar McAfee op zoek zijn als hij beweert had het voor de hand gelegen dat zij onmiddellijk zijn uitlevering hadden verzocht. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd.

Update Justin Sun is ook niet duidelijk

Ook de ontwikkelingen rond Tron (TRX) oprichter Justin Sun zijn voer voor speculatie. De man zou vandaag zijn miljoenenlunch met Warren Buffet en zeven cryptovrienden gebruiken. Dit ging niet door omdat Sun last zou hebben van nierstenen. Volgens de geruchtenstroom die daarna losbarstte was het eerder iets anders dat hem zwaar op de maag lag.

Volgens een Chinees rapport zou hij namelijk onder vuur liggen van Chinese autoriteiten en daarom het land niet uit mogen. De beschuldigingen, waaronder witwassen, illegale fondsenwerving, verspreiding van porno en meer ‘fraais’ liegt er niet om.

De zaken werden echter nog vreemder toen hij ’s avonds live verscheen op diverse social media. Hij bleek in San Francisco te zijn en prima in staat om te communiceren. Nog vreemder werd het toen hij ’s avonds Twitterde dat hij zich veel beter voelde en aanstaande vrijdag al 100% aan het werk wil. Dat is opmerkelijk voor iemand die op donderdag klaarblijkelijk nog niet in staat is om met een van de invloedrijkste mensen ter wereld te lunchen.

Toevallig genoeg ontstond er tijdens zijn nierstenensoap tegelijk rumoer om een de lancering van de WIN token, die door Binance werd aangekondigd. Deze crypto- en gaming token bouwt men op de Tron Blockchain maar wordt door veel mensen als dubieus gezien. Zouden de nierstenen een afleidingsmanoeuvre zijn?

[affcoups id=”3782″]

Dat zou in het geval van Tron niet heel bijzonder zijn. Ook hier lijkt een ‘wordt vervolgd’ op zijn plaats, al was het maar omdat er nog geen nieuwe lunch gepland is.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.