Search
Close this search box.

Bitcoin verder aan het consolideren en Ripple eindelijk klaar voor een stijging?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Vandaag weer een nieuwe koers update. Deze keer bespreken we Bitcoin in de video en is de coin van de week Ripple (XRP). Ben jij nou benieuwd wat we kunnen verwacht? Bekijk dan de video en lees de onderstaande analyse!

 

 

Coin van de week: Ripple (XRP)

Wanner we op de weekly van XRP gaan kijken zien we eigenlijk direct dat we op een prachtige zone zijn gekomen. Dit is namelijk der vorige range low, previous high en de support van de 618/705 fib. Hier ui kunnen we wel concluderen dat we op een major support zitten. Deze zone ligt op de 0.2199-0.2132, Mochten we deze zone op de weekly behouden dan voorzie ik zeker een verdere stijging op XRP. We hebben tevens ook een prachtige higher high geprint en kunnen hier nu de Higher lo maken om de uptrend te vervolgen.

Weekgrafiek XRP

 

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.